Αλεξανδρής: «Ο Άρης μπορεί να είναι ανταγωνιστικός»

Αλεξανδρής: «Ο Άρης μπορεί να είναι ανταγωνιστικός»

Αισιόδοξος για την πορεία του Άρη την επόμενη σεζόν, εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Ο τεχνικός των «κιτρίνων» τόνισε ότι με τη δουλειά μπορούν να ξεπεραστούν τα εμπόδια που έχουν να κάνουν με το μειωμένο μπάτζετ της ερχόμενης χρονιάς.

Αναλυτικά ρα όσα δήλωσε ο «Τίγρης» στο Αθλητικό Metropolis:

Για τη νέα ομάδα του Άρη: «Ο χρόνος περνάει και πρέπει να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Πέρυσι ο Νίκος Σπανός, με την οποίο έχω συνάντηση τώρα μου έδωσε τον Τζέιμς και είναι ένας από τους αγαπημένους μου μάνατζερ. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να έχουμε τον παίκτη μέχρι το τέλος. Έκανα δύο ραντεβού στην Αθήνα για παίκτες με μάνατζερ και είμαι αισιόδοξος. Έχουν αλλάξει οι καταστάσεις και δουλεύουν άνθρωποι από το πρωί έως το βράδυ. Τρέχουμε για το κάτι παραπάνω και υπάρχει μια θετική ανταπόκριση από τον κόσμο του Άρη. Αυτό που κάναμε εδώ στον Άρη το κάνουμε με αγάπη για το σωματείο».

Για την επαφή του με τον κόσμο: «Έχω επαφές με πολλές πόλεις για να απευθυνθούμε στον κόσμο. Πάντα κερδίζω από τις συζητήσεις μαζί του. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Λειτουργώ με συναίσθημα. Είμαι στο σωματείο που ανδρώθηκα και δέθηκα. Αλλά το ίδιο έκανα σε όλα τα σωματεία. Κανένας δεν θα πει κακή κουβέντα για μένα. Εγώ αισθάνομαι ακόμα πιο όμορφα εδώ γιατί εδώ νιώθω σαν καθήκον να κάνω παραπάνω καθήκοντα από αυτά του προπονητή».

Για την αλλαγή στο διοικητικό μέτωπο: «Εγώ δεν είμαι εδώ για να κρίνω αλλά για να κρίνομαι από τις διοικήσεις. Αλλά σε ένα μικρό χρονικό διάστημα έχουν γίνει πάρα πολλές κινήσεις και για να κλείσουν παλιές υποθέσεις και για να βρεθούν χρήματα. Τα χρέη που είχαν δημιουργηθεί ήταν πάρα πολλά και αν δεν κλείναμε αυτές τις υποθέσεις θα ήμασταν σαν το περσινό Μαρούσι. Και μόνο που πήραν το ρίσκο για αυτή τη σοβαρή ευθύνη αξίζουν συγχαρητήρια».

Για τους στόχους της ομάδας: «Ήμουν πάντα αισιόδοξος. Σίγουρα το μπατζετ θα είναι μικρό, όπως σε όλες τις άλλες ομάδες. Οι διαφορές είναι μικρές. Το θέμα είναι να δουλέψουμε και να κάνουμε σωστές και προγραμματισμένες επιλογές. Μπορούμε να κάνουμε ανταγωνιστική ομάδα, γιατί και οι μεγάλες ομάδες δεν θα είναι τόσο υψηλού επιπέδου. Με αυτές τις ομάδες ακόμη και πέρυσι εδώ μέσα χάσαμε για λίγο τη νίκη. Είναι ένα κίνητρο για εμάς και μας δίνεται η δυνατότητα να ονειρευτούμε για τα επόμενα χρόνια. Πέρυσι αν δεν έφευγε ο Τζέιμς θα ήταν πολύ καλή χρονιά και το κακό είναι ότι η χρονιά δεν άφησε κάτι γιατί σχεδόν όλοι έφυγαν. Σε εμάς πέρυσι λειτούργησε κάποια άλλη λογική και χάθηκε ένας χρόνος δουλειάς».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Περιμένω τα παιδιά εδώ. Θα πρέπει να έχουμε 2500-3000 εισιτήρια. Είναι ένα λογικό νούμερο με τις τιμές που έχουμε. Έτσι θα μπορέσουμε να σχηματίσουμε κάτι αξιόλογο και να έχουμε στόχους. Τους περιμένω εδώ για να πάρουν διαρκείας και να ανταλλάξουμε απόψεις».

Για το αν θα ήθελε να ασχοληθεί και σαν πρόεδρος με το μπάσκετ: «Θέλω να μείνω αρκετά χρόνια ακόμη σαν προπονητής γιατί έχω πολλά όνειρα ακόμη. Το θέμα να γίνω πρόεδρος είναι υπερβολικό. Δεν έχει περάσει καν από το μυαλό μου αυτό. Αν δεν συμπληρώσω αυτά που έχω στο μυαλό μου δεν θα σταματήσω, ακόμη και στα 80. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Αυτή τη στιγμή συσπειρώνεται όλος ο αρειανός κόσμος».



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved