Ανακοίνωσε Μίσσα ο Ίκαρος

Συντάκτης: Onsports Team Δημοσίευση: Σάββατο, 07 Ιουλίου 2012 14.43

Τη θέση του τεχνικού διευθυντή ανέλαβε στον Ίκαρο Καλλιθέας ο Κώστας Μίσσας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Β’ Ανδρών και Νέων θα ασχολείται τόσο με τα τμήματα υποδομής του Ικάρου, όσο και με την πρώτη ομάδα, έχοντας συνεργασία με το νέο προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Πρίφτη.

«Στην παρούσα φάση, ο Ίκαρος είναι ένας σύλλογος που έχει όλα τα εχέγγυα για την δημιουργία ενός προγράμματος, μέσα από το οποίο θα βοηθάει τους νέους παίκτες να εξελίξουν το ταλέντο τους και παράλληλα η ανδρική ομάδα θα έχει το όφελος της αξιοποίησης τους», ανέφερε αρχικά ο Μίσσας και πρόσθεσε:

«Το όραμα του ιδιοκτήτη Δημήτρη Αγγελόπουλου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και από την στιγμή που τον πάγκο της ανδρικής ομάδας, ανέλαβε ένας εξαιρετικός προπονητής όπως ο Δημήτρης Πρίφτης αποδέχθηκα με χαρά την πρόταση που μου έγινε. Στόχος όλων μας είναι ο Ίκαρος να αποκτήσει μια πρότυπη παραγωγική διαδικασία, την οποία θα ακολουθήσουν και άλλοι σύλλογοι. Πράγμα που επιτάσσει η εποχή, αλλά έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πολλά χρόνια».