Οι «αιώνιοι» και ο Πανιώνιος

Οι «αιώνιοι» και ο Πανιώνιος

Πριν από περίπου ένα μήνα και συγκεκριμένα στις 23 Ιανουαρίου ο Πανιώνιος γνώριζε την ήττα από το Μαρούσι (68-59) στον Άγιο Θωμά, φανερώνοντας σημάδια ομάδας που δεν θα μπορούσε να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους.

Ένα μήνα αργότερα και συγκεκριμένα μόλις χθες (26/02), το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα σημείωσε την τέταρτη νίκη του στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις (μοναδική ήττα από τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ, με 82-63) και βρίσκεται πλέον για τα καλά σε τροχιά τετράδας. Ακόμη και οι προπονητές των άλλων ομάδων παραδέχονται πως ο Πανιώνιος είναι αυτή την εποχή η πιο φορμαρισμένη ομάδα, με εξαίρεση τους δύο «αιώνιους», τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Πέρα βέβαια από το απαραίτητο φορμάρισμα που υπάρχει, αποτελεί κοινό μυστικό πως η αγωνιστική άνοδος του Πανιωνίου οφείλεται και στην παρουσία των Μίλουτιν Άλεξιτς και Ζερμέιν Άντερσον. Η συγκεκριμένη δυάδα, σε συνδυασμό με τη σταθεροποίηση της απόδοσης του Ράιβον Κοβίλ, έχουν βοηθήσει τα μέγιστα τους «κυανέρυθρους» στο να ανεβάσουν κατακόρυφα την απόδοσή τους και να ελπίζουν βάσιμα ακόμη και στην είσοδό τους στην πρώτη τετράδα.

Ο Ζερμέιν Άντερσον, σε πέντε παιχνίδια που έχει δώσει με τη φανέλα του Πανιωνίου, έχει κατά μέσο όρο 13,2 πόντους, ενώ σε έξι ματς ο Μίλουτιν Άλεξιτς έχει 11,5π. Αναφορικά με τους πόντους του Κοβίλ, έχει 13,3. Όσο για τα αποτελέσματα του συγκροτήματος του Γιώργου Μπαρτζώκα στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις, για τη 15η αγωνιστική ήρθε η εντός έδρας νίκη με αντίπαλο τον Ίκαρο Καλλιθέας (96-84), τη 16η η εκτός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό (82-63), τη 17η εντός έδρας νίκη επί του Πανελληνίου (86-69), τη 18η το «διπλό» στην Πυλαία επί του ΠΑΟΚ (84-92), ενώ χθες (26/02), για τη 19η αγωνιστική, ο Πανιώνιος επικράτησε στη Νέα Σμύρνη με 82-77 του Ηλυσιακού.



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved