Καμία οριστική απόφαση στον Ολυμπιακό

Καμία οριστική απόφαση στον Ολυμπιακό

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην πλέον ενδεδειγμένη λύση όσον αφορά στη θέση του χεντ κόουτς στον Ολυμπιακό.

Αυτός είναι ο λόγος που οι δύο ισχυροί άνδρες της πειραϊκής ΚΑΕ δεν έχουν κατασταλάξει ακόμα αναφορικά με τον «εκλεκτό» τους για τον πάγκο, ο οποίος θα κληθεί να σηκώσει το βαρύ φορτίο της διαδοχής του Ντούσαν Ίβκοβιτς, αν και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα πάρουν την απόφασή τους. Εξάλλου, ο νέος τεχνικός θα πρέπει άμεσα να πιάσει δουλειά, προχωρώντας στις εισηγήσεις του για το σχεδιασμό του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το όνομα του Γιώργου Μπαρτζώκα παραμένει πολύ ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού, όσο περνούν οι ημέρες όμως τόσο γίνεται φανερό πως ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναζητούν κάτι ακόμη καλύτερο. Εάν τελικά αυτό δεν βρεθεί, τότε ο 47χρονος τεχνικός θα έχει τον πρώτο λόγο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Σίγουρα, ο Κρις Φλέμινγκ θα μπορούσε να είναι μία λύση εάν δεν δεσμεύονταν με συμβόλαιο με την Μπάμπεργκ. Η πρωταθλήτρια Γερμανίας θέλει να διατηρήσει τον Αμερικανό τεχνικό στον πάγκο της και τη νέα χρονιά, οπότε σε κάθε περίπτωση έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Εξάλλου, και από την πλευρά του ο Φλέμινγκ φέρεται να έκανε γνωστό στη διοίκηση της Μπάμπεργκ πως θα σεβαστεί το συμβόλαιο που έχει για τα επόμενα δύο χρόνια.

Από εκεί και πέρα, ακόμα δύο περιπτώσεις που έχουν απασχολήσει και «φιγουράρουν» στη λίστα με τους υποψήφιους διαδόχους του Ντούσαν Ίβκοβιτς είναι αυτές των Σβέτισλαβ Πέσιτς και Σίτο Αλόνσο. Ο Σέρβος τεχνικός έχει μεν συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά οι συμπατριώτες του τού οφείλουν αρκετά χρήματα και ο ίδιος μπορεί να το εκμεταλλευτεί για να αποχωρήσει από το Βελιγράδι. Υπό εξέταση τελεί η περίπτωση του προπονητή της Λαγκούν Άρο, ο οποίος έχει προταθεί στους Πειραιώτες, όπως κι εκείνες του ομοσπονδιακού τεχνικού Ηλία Ζούρου και του νυν αθλητικού διευθυντή της ΚΑΕ Μίλαν Τόμιτς.

Κατά τα άλλα, καμία ουσιαστική εξέλιξη δεν έχει σημειωθεί στη υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Γιώργου Πρίντεζη και πλέον οι επαφές αναμένεται να κορυφωθούν μετά την επιστροφή του διεθνούς φόργουορντ από το Καράκας, όπου βρίσκεται με την Εθνική Ελλάδας για το προολυμπιακό τουρνουά. Η διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα στις δύο πλευρές εξακολουθεί να υφίσταται, όμως αμετάβλητη παραμένει η κοινή επιθυμία τους για ανανέωση της συνεργασίας τους.



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved