«Οι παίκτες δεν είναι μηχανές»

«Οι παίκτες δεν είναι μηχανές»

Ο Ολυμπιακός πέρασε ένα εύκολο μεσημέρι νικώντας τον Πανελλήνιο στο ΣΕΦ με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να τονίζει ότι οι παίκτες δεν είναι μηχανές.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα: «Παίξαμε με μια ομάδα που έχει πολλούς έμπειρους παίκτες, ξέρει να ελέγξει τον ρυθμό και μετά την Κωνσταντινούπολη εγώ ήθελα να έχουμε έναν απλό και καλό έλεγχο του παιχνιδιού. Δεν τον είχαμε. Στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε κάτι. Στο δεύτερο ξεκινήσαμε με 0-7, στο τρίτο δεκάλεπτο ήμασταν κακοί και τελικά η αναλογία λαθών και ασίστ δεν είναι καλή. Το θέμα είναι ότι οι παίκτες δεν είναι μηχανές.

Ο Τεόντοσιτς δεν προπονήθηκε μετά την Πόλη, ο Σπανούλης μπήκε στην ομάδα χωρίς προπόνηση και δεν είχαμε αντίδραση. Ο ένας που είχε συνεχώς αντίδραση ήταν ο Γλυνιαδάκης στην αρχή που μάλλον χόρτασε με τους 13 πόντους και ο άλλος ήταν ο Γκόρντον. Μάλλον κάτι καλό κάναμε που αποφασίσαμε να τον βάλουμε στο ρόστερ. Μας περιμένει το ματς με την Ζαλγκίρις και μετά ένα μεγάλο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απόφαση που πάρθηκε για το γεγονός ότι στον τελικό του κυπέλου θα υπάρχουν μόνο μαθητές: «Και εσείς πρέπει να βοηθήσετε όσο μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Στην αρχή της σεζόν όλοι υποσχέθηκαν ότι θα φύγουν αν πέσει το πρώτο μπουκάλι και τα ξεχάσαμε όλα. Ησασταν αρκετοί στην Βαλένθια. Μας χειροκρότησαν παρότι έχασαν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και μας περίμεναν έξω να πάρουν αυτόγραφα. Δεν νομίζω ότι η ελληνική κουλτούρα είναι πιο πίσω από την ισπανική. Θα πρέπει να είναι γιορτή το ματς. Από τη στιγμή που θα έρθουν νέα παιδιά μπορεί να κερδίσουμε και κάποιους νέους φιλάθλους. Σίγουρα και εγώ, βέβαια, θα ήθελα να βρίσκονται κοντά οι φίλαθλοι μας, αλλά η απόφαση δεν είναι δική μας».

Για τους τραυματισμούς είπε: «Είπα ότι οι παίκτες δεν είναι μηχανές. Με τόσους τραυματίες είναι δύσκολο να πιέζεις τους παίκτες. Εγώ ζητώ από όλους να είναι επαγγελματίες, αλλά δεν ξέρω τι περιμένετε από μένα».

Τέλος για τον κόσμο που δεν έδωσε δυναμικό παρών δήλωσε «Και εγώ περίμενα κόσμο, η ώρα είναι καλή. Μάλλον ο κόσμος θέλει πιο πολύ ποδόσφαιρο, μάλλον η Ελλάδα είναι χώρα ποδοσφαίρου, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς».



Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved