Γλυνιαδάκης: «Τεράστια επιβράβευση»

Γλυνιαδάκης: «Τεράστια επιβράβευση»

Στο 4ο Triple Crown Basketball Camp βρέθηκε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ο οποίος ήταν καλεσμένος των Φραγκίσκου Αλβέρτη, Δημήτρη Παπανικολάου και Ευθύμη Ρεντζιά.

Σε ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με τα συναισθήματα μετά την κατάκτηση του 1ου Ευρωπαϊκού(σ.σ το 2000 με τον Παναθηναϊκό) δήλωσε: «Είναι απίστευτο συναίσθημα δεν μπορεί να περιγραφεί, ο τίτλος και μάλιστα ο ευρωπαϊκός είναι μια τεράστια επιβράβευση για τις πολλές ώρες δουλειάς πριν από αυτό».

Όταν ερωτήθηκε για τους λόγους που τον έκαναν να επιστρέψει από το NBA δήλωσε: «Οι συνθήκες στο NBA ήταν πολύ δύσκολες, το συμβόλαιο μου δεν είχε διάρκεια οπότε ανά πάσα στιγμή θα μπορούσα να κοπώ για αυτό και διάλεξα ότι καλύτερος προορισμός για να βελτιωθώ θα ήταν η Ευρώπη».

Όταν ερωτήθηκε για το λόγο που δεν πήγε στην προεπιλογή της Εθνικής Ομάδας δήλωσε: «Θεωρώ πως δε με κάλεσε ο προπονητής γιατί ο χρόνος συμμετοχής μου ήταν λίγο περιορισμένος, σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες που κλήθηκαν και είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις ομάδες τους και αγωνίζονταν περισσότερο από μένα. Πιστεύω ότι τα παιδιά θα τα καταφέρουν και θα πάρουν τη πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου. Γενικότερα δεν με ενοχλεί το ότι δεν είμαι στις επιλογές του κ. Ζούρου και πάντα θα περιμένω να κληθώ ξανά στην Εθνική. Εγώ θα συνεχίσω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο και θα περιμένω».

Σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με την πιο σημαντική επιτυχία της καριέρα του δήλωσε: «Έχω συμμετάσχει με την Εθνική ομάδα στους Ολυμπιακούς αγώνες, που ήταν και από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας μου, είναι μια απίστευτη εμπειρία για όποιον την έχει ζήσει να παίζει με την Εθνική και πόσο μάλλον στην Εθνική, που έχει τόσες πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό της. Η άλλη σημαντική διάκριση θεωρώ ότι είναι ότι κατάφερα να αγωνιστώ στο NBA».

Αφού ολοκληρώθηκαν οι ερωτήσεις τον λόγο πήρε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης δηλώνοντας: «Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Ανδρέα που βρήκε τον χρόνο να μας επισκεφθεί μιας και ξέρουμε ότι το πρόγραμμα του είναι ιδιαίτερα πιεσμένο. Του ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής και να συνεχίσει να έχει επιτυχίες και με την καινούργια του ομάδα».



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved