Αλλάζει σήμα και όνομα η Καβάλα

Αλλάζει σήμα και όνομα η Καβάλα

Νέα δεδομένα προανήγγειλε πως θα υπάρξουν στην Καβάλα ο πρόεδρος της Ένωσης, Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου, μιλώντας σε συνάντηση με φίλους της ομάδας.

«Η Ενωση θα αλλάξει όνομα και σήμα. Θέλουμε κάτι που θα αναδεικνύει περισσότερο την πόλη και θα είναι σήμα κατατεθέν της. Έχουμε αναθέσει σε εταιρεία να μας βρει 2-3 ονόματα, θα κάνουμε ένα "δημοψήφισμα" μεταξύ των μελών και των φίλων μας και όποιο συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους, αυτό θα επικρατήσει», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου:

Για τη χρονιά που έρχεται: «Γνωρίζουμε όλοι πως η Ε.Κ. Καβάλας έχει μία αξιόλογη παρουσία αυτά τα χρόνια στην Α1, την οποία θα πρέπει κάποια στιγμή να "κεφαλαιοποιήσει". Μπορεί να ακούγεται τετριμμένο, αλλά εάν αυτή η ομάδα δε γίνει πραγματικά υπόθεση όλων μας, δε μπορεί να σταθεί. Θα πρέπει να τη στηρίξουμε σε όλους τους τομείς και, όπως λέει και η πετυχημένη διαφήμιση, να πάρουν διαρκείας... όλοι! Είναι ντροπή κάποιοι να προσπαθούν να μπουν δωρεάν στο γήπεδο. Κάθε παιχνίδι μας κοστίζει 5.000-5.500 ευρώ, τα κόστη είναι μεγάλα. Η Πολιτεία μας αντιμετωπίζει σαν μία κερδοσκοπική εταιρεία. Εμείς "εξάγουμε" μόνο μπάσκετ, έχοντας μία καλή αγωνιστική παρουσία και ήθος. Αυτό το ήθος πρέπει να διατηρήσουμε πάση θυσία, γιατί είναι μοναδικό για τα γήπεδα της Ελλάδας. Το επίπεδο που έχουν οι Καβαλιώτες φίλαθλοι είναι υψηλό. Έρχονται στο γήπεδο οικογένειες με παιδιά και θέλουμε να συνεχίσουν να το κάνουν».

Για το μετοχικό άνοιγμα της ΚΑΕ: «Η ομάδα επιχειρεί να κάνει άνοιγμα προς τους υποστηρικτές της. Γι΄ αυτό θα βγάλει προς πώληση το 16% των μετοχών από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που θα κάνει, δηλαδή 12.000 μετοχές, που θα διατεθούν στον κόσμο».

Για τις περικοπές στο μπάτζετ: «Αναγκαζόμαστε να πάμε σε περικοπές στον προϋπολογισμό. Αυτό δε σημαίνει πως θα κινδυνεύσει και η παρουσία μας στο πρωτάθλημα. Θέλουμε το τεχνικό τιμ και όσο γίνεται περισσότεροι παίκτες να είναι ντόπιοι και από τη γύρω περιοχή. Γι΄ αυτό θα υπάρχουν συμβόλαια 2-3 χρόνων και όχι μονοετή. Δε νοείται, π.χ. παίκτες σαν τον Σίμονς να κάνουν μία εξαιρετική σεζόν, να παίρνουν μεταγραφή και η ομάδα να μην πληρώνεται γι΄ αυτή την υπεραξία. O αγωνιστικός "κορμός" της ομάδας θα αποτελείται από νέα παιδιά. Γι΄ αυτό σκεφτόμαστε να κάνουμε συνεργασίες με άλλες ομάδες, με αμοιβαίο όφελος».

Για τη νέα διοίκηση του ΕΣΑΚΕ: «Είμαστε με τον ΕΣΑΚΕ και πάντα στηρίζουμε, είτε τον προηγούμενο πρόεδρο, είτε το νέο πρόεδρο. Αγαπάμε το μπάσκετ και είμαστε πάντα στη διάθεση και στη σκέψη για την ανάπτυξή του».

Για την Καλαμίτσα: «Το ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα γήπεδο και παίζει η Καβάλα μπάσκετ, οφείλεται καθαρά στην ΚΑΕ που έφερε χρήματα από τον ΟΠΑΠ και πλήρωσε για να γίνει όλο αυτό. Δυστυχώς, δεν είχαμε τη βοήθεια που θα θέλαμε από το Δήμο. Λυπάμαι που είμαστε το μοναδικό γήπεδο στην Ελλάδα, που ο κόσμος που κάθεται στη δυτική κερκίδα, θα πρέπει να γυρίζει και να κοιτάει επάνω για βλέπει τη διακύμανση του σκορ. Η λειτουργία του κλειστού γυμναστηρίου γίνεται σε δύσκολες συνθήκες και όλοι υποφέρουμε. Τις οριακές καταστάσεις δεν τις βγάζουμε προς τα έξω, γιατί δεν αντέχουμε άλλο τη μιζέρια και τη μουρμούρα, που μας χαρακτηρίζουν σ΄αυτή την πόλη».

Για τις μεταγραφές: «Θα συναντηθούμε την επόμενη εβδομάδα με τον Καραποστόλου και τον Σίμτσακ. Εχουμε διάθεση να μείνουν στην ομάδα, όμως πρέπει να θυμόμαστε πως ο προϋπολογισμός πρέπει να πέσει».



Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved