«Θέλει να φύγει ο Τάκερ»

«Θέλει να φύγει ο Τάκερ»

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς αναφέρθηκε στο θέμα του Πι Τζέι Τάκερ και επιβεβαίωσε ότι ο Αμερικανός θέλει να φύγει από τον Άρη.

Ο κόουτς των «κίτρινων» χρησιμοποίησε μόλις 19 λεπτά τον Τάκερ στη νίκη επί του Κολοσσού και δικαιολόγησε την επιλογή του: «Δεν έπαιξε πολύ, φαίνεται ότι τον πείραξε όλα όσα έχουν γίνει... Δεν με νοιάζει πόσο παίζει ο καθένας, εγώ θέλω όποιος μπαίνει να παίζει το 100% των δυνατοτήτων του. Δεν θα πω ότι ήταν αδιάφορος ο Τάκερ, αλλά στην επίθεση έδινε πάσες, δεν πήρε προσπάθειες, αλλά έτρεξε στην άμυνα. Δεν το βλέπω σαν πρόβλημα... Δεν έχει σημασία πως λένε τον καθένα, θα παίζει αυτός που παίζει σύμφωνα με τις δυνατότητές του».

Ο Σούμποτιτς επιβεβαίωσε τις τάσεις φυγής του Αμερικανού: «Όντως έχει εκφράσει την επιθυμία να φύγει, αλλά πως να φύγει; Είναι ξένος, έχει καλό συμβόλαιο και πρέπει να ακολουθήσει τους κανόνες ομάδας. Μου είπε πως ο λόγος που θέλει να φύγει είναι ότι βαρέθηκε να χάνει. Δεν υπάρχει περίπτωση αλλαγής, γιατί δεν μπορούμε να αλλάξουμε παίκτες στην Ευρώπη, αν προχωρήσουμε. Θα συζητήσω μαζί του. Δεν υπάρχουν καλοί παίκτες στην αγορά. Μπορείς να βρεις παίκτη που θα σου αλλάξει την εικόνα; Εγώ βλέπω ότι είναι πολύ δύσκολη η αγορά, δεν βλέπω κάτι που να είναι πολύ ενδιαφέρον».

Για τον αγώνα με τον Κολοσσό τόνισε: «’Ηταν σημαντικό παιχνίδι γιατί ήταν και το πρώτο δικό μου στο Παλέ μετά από πολύ καιρό και γιατί ήταν το πρώτο εντός έδρας μετά από τρία συνεχόμενα εκτός. Είχα την ευκαιρία να δω τρία παιχνίδια του Κολοσσού τις τελευταίες τρεις ημέρες και θα συμφωνήσω με τον Γιάννη (σ.σ. Σφαιρόπουλο) ότι είναι ομάδα που παλεύει και εντός και εκτός έδρας. Μέχρι το 30' παίξαμε καταπληκτική άμυνα και το μόνο που με ενοχλεί είναι τα 26 λάθη που κάναμε. Σήμερα είχαμε την διαφορά, αλλά αυτό μπορεί να μας κοστίσει σε άλλα παιχνίδια. Η άμυνα που παίξαμε στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο, όπου και δεχτήκαμε 15 και 11 πόντους αντίστοιχα είναι αυτό που ζητάω εγώ από τα παιδιά και αυτό που μας οδηγήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς». Όσον αφορά τον αγώνα της Τρίτης με τη ΛεΜάν, ο κόουτς του Άρη ανέφερε: «Δεν είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι κι ας το θεωρούν κάποιοι έτσι. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί οι Γάλλοι δεν έχουν να χάσουν τίποτα και αν θεωρήσεις κάτι δεδομένο μπορείς να πάθεις ζημιά».

Από την πλευρά του ο Κώστας Χαραλαμπίδης πρόσθεσε: «Είναι πολύ σημαντικό για μένα το να είσαι σε μια ομάδα και να έχεις έναν παίκτη που θα βάζει 20-25 πόντους. Είναι καλό, αλλά όχι αυτό που θα σε πάει πολύ ψηλά. Η ομαδικότητα σε όλα τα σημεία είναι αυτό που κάνει την διαφορά. Θα ήθελα να έχω 10 συμπαίκτες που να βάζουν 10 πόντους, δεν θα με πείραζε».



Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved