Περιστέρι: «Θα είμαστε στην Α1 Ανδρών»

Περιστέρι: «Θα είμαστε στην Α1 Ανδρών»

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, το Περιστέρι εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει πως την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται κανονικά στην Α1 Ανδρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας των δυτικών προαστίων αναφέρει…

«Φίλες και φίλοι του Γ.Σ.Π
Αδέλφια fentagin Περιστεριώτισες και Περιστεριώτες

Κακές κουβέντες και ψίθυροι έχουν ήδη υποβιβάσει την ομάδα μας στις ερασιτεχνικές ή ακόμα και στις τοπικές κατηγορίες. Ο λόγος απλός. Μας βρίσκουν εύκολο στόχο γιατί δεν είμαστε ενωμένοι στην προσπάθεια σωτηρίας της ομάδας μας. Παρά τις επανειλημμένες προτροπές μας προς ΟΛΕΣ τις Περιστεριώτισσες και ΟΛΟΥΣ τους Περιστεριώτες για βοήθεια με το σύνθημα «ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΛΙΓΑ» η ανταπόκριση ήταν μικρή. Αλλεπάλληλες προσπάθειες με όλους τους δημοτικούς άρχοντες έχουν σχεδόν αποβεί ΑΚΑΡΠΕΣ. Με εξαίρεση τον Δήμαρχο ο οποίος δεσμεύτηκε να συμβάλλει «προσωπικά» ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ δεν έχει ευαισθητοποιηθεί.

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για την αδειοδότηση της ομάδας. Εμείς ελπίζουμε ότι και την τελευταία στιγμή θα υπάρξει η επιθυμητή συσπείρωση για να αποδείξουμε ότι ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου δεν είναι ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ όπως κάποιοι θέλουν να πιστεύουν.

Θέλουμε να ενημερώσουμε προς κάθε κατεύθυνση:

- ότι το Περιστέρι ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Α1 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2012-2013.

- ότι το Περιστέρι είναι ΕΜΕΙΣ και όχι ΕΓΩ.

- ότι δεν έχουμε κανένα σκοπό οι πιστωτές μας να χάσουν τα χρήματά τους! Χρειαζόμαστε πίστωση χρόνου και θα δουν ότι δεν μπλοφάρουμε.

- ότι ΕΜΕΙΣ ως διοίκηση της ΚΑΕ, η διοίκηση του μητροπολιτικού συλλόγου, αλλά και οι προπονητές μας και οι παίκτες που θα συμμετάσχουν σε αυτή την τεράστια προσπάθεια διάσωσης του ΓΣΠ έχουν ένα και μοναδικό σύνθημα: ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ και όχι έξω από αυτόν, όπως κάποιοι μπορεί να επιθυμούν. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ Γ.Σ.Π ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕ ΠΕΡΙΣΙΟ ΠΑΘΟΣ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. Ο προϋπολογισμός θα είναι πολύ μικρός αλλά η ομάδα αξιόμαχη και πληρωμένη. Η ομάδα πρέπει να παραμείνει στην Α1 για τα επόμενα χρόνια και θα παραμείνει.

Όλοι μαζί στον αγώνα για την ανάδειξη του νέου οράματος του ΓΣΠ: Ελληνική, Περιστεριώτικη ομάδα, με πρώτο στόχο την στήριξη παιχτών των ακαδημιών. Πρέπει να γυρίσουμε στις ρίζες μας, εκεί που πριν 23 χρόνια πανηγυρίζαμε την πρώτη μας συμμετοχή στην Α1 με ομάδα Περιστεριωτών που άφησαν εποχή: το Περιστέρι δρέπει τους «καρπούς» της παραγωγικής του διαδικασίας, στα πρόσωπα του Αγγέλου Κορωνιού, του Νίκου Κασουρίδη, του Μιχάλη Γρυλλιωνάκη, του Δημήτρη Τζιάλλα, του Νίκου Τσαγκόπουλου, του Νίκου Φάσουρα, του Κώστα Κατή, του Γ. Λυμπέρη και του Μάκη Γραικού. Αυτή η φουρνιά παικτών, όλοι από τις ακαδημίες του ΓΣΠ, αποτέλεσε τη «μαγιά» για το μεγαλύτερο άλμα της ιστορίας του Συλλόγου, την άνοδο στην Α1 Κατηγορία, το 1989. Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να φτιάξουμε ομάδα παρόμοιου βεληνεκούς στα επόμενα χρόνια, ομάδα που θα ξαναγεμίσει ασφυκτικά το κλειστό, ομάδα που θα μας κάνει πάλι να δακρύσουμε από χαρά!

Όλο το Περιστέρι μαζί στον αγώνα για την δημιουργία της ομάδας του μέλλοντος, την οποία θα καμαρώνουμε πάλι όπως κάναμε από την ίδρυση του Συλλόγου μέχρι το 2004, τρεις δεκαετίες μπάσκετ υψηλού επιπέδου. Ο Μητροπολιτικός Γυμναστικός Σύλλογος, οι Fentagin κ η ΚΑΕ είμαστε μαζί ενωμένοι για να βγάλουμε εις πέρας αυτό το δύσκολο έργο. Θα μας βρείτε όλους στους δρόμους, στις επιχειρήσεις και στα μαγαζιά σας ενωμένους να ζητούμε την έμπρακτη συμπαράσταση σας».



Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved