Στο 2o Olympiacos Summer Basketball Camp ο Γλυνιαδάκης

Στο 2o Olympiacos Summer Basketball Camp ο Γλυνιαδάκης

Κοντά στους μικρούς που συμμετέχουν στην πρώτη περίοδο του 2ου Olympiacos Summer Basketball Camp βρέθηκε σήμερα (21/06) ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού…

«Με τον Βαγγέλη Αγγέλου, τον Ανδρέα Γκατζούλη και τον Αργύρη Καμπούρη, ήταν η σειρά του Ανδρέα Γλυνιαδάκη να βρεθεί κοντά στους μικρούς που συμμετέχουν στην πρώτη περίοδο του 2ου Olympiacos Summer Basketball Camp.

Ο Κρητικός σέντερ μίλησε στα παιδιά για αρκετή ώρα εξηγώντας του το αυτός έκανε όταν ήταν στην ηλικία τους και το πόσο σημαντικό είναι να δουλεύουν σκληρά για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Ο Γλυνιαδάκης που απάντησε στις πολλές ερωτήσεις των μικρών για τον Ολυμπιακό και το ΝΒΑ, έδειξε στα παιδιά το πόσο σημαντικό είναι να μάθουν να χρησιμοποιούν την πλάτη τους μέσα στο παιχνίδι και δεν τους χάλασε χατίρι όταν του ζήτησαν να καρφώσει.

Ο επίλογος αυτής της επίσκεψης δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει υπογραφή από αυτόγραφα και πολλές φωτογραφίες.

Ο πρώην «ερυθρόλυκος» σέντερ και νυν παίκτης της Αστάνα μίλησε για την παρουσία του στο 2o Olympiacos Summer Basketball Camp: Είναι σπάνιο οι μεγάλες ομάδες να επενδύουν σε ακαδημίες και μικρά παιδιά και γι’ αυτό χαίρομαι πολύ που ο Ολυμπιακός το κάνει. Είναι μεγάλη ευκαιρία γι’ αυτά τα παιδιά, ιδιαιτέρως μετά την επιτυχία της ανδρικής ομάδας, να έρθουν στο γήπεδο, να παίξουν και να γίνουν καλύτεροι. Χαίρομαι ιδιαίτερα που εγώ ως μέλος αυτής της ομάδας που έφτασε στην κορυφή μπορώ να μιλήσω σ’ αυτά τα παιδιά, να τους πω κάποιες συμβουλές κι έτσι να τους βοηθήσω να γίνουν καλύτεροι, όχι μόνο στο μπάσκετ. Μακάρι κάποια στιγμή πολλά απ’ αυτά τα παιδιά να παίξουν στον Ολυμπιακό».

* Οι εγγραφές για τη δεύτερη περίοδο του camp (25-29/6) συνεχίζονται. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 4833283, λόγω του μικρού αριθμού των θέσεων θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.

2o Olympiacos Summer Basketball Camp

Για δεύτερη φορά οι ακαδημίες των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, θα διοργανώσουν το καλοκαιρινό Camp του συλλόγου για τους μικρούς φίλους της ομάδας.Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς, από τις 18/6/2012 και μέχρι τις 29/6/2012 σε δύο εβδομαδιαίες περιόδους.

Όσα παιδιά αγαπούν το μπάσκετ θα έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν από τους προπονητές της κόκκινης ακαδημίας, να γυμναστούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, να συμμετέχουν σε πολλά παιχνίδια και διαγωνισμούς, να κερδίσουν πλούσια δώρα και φυσικά να γνωρίσουν τα αστέρια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Το πρόγραμμα του 2o Olympiacos Summer Basketball Camp θα ξεκινά στις 8.30 και θα τελειώνει καθημερινά στις 15.00. Ατομικές και ομαδικές προπονήσεις, βίντεο, ομιλίες από τους παίκτες της ανδρικής ομάδας καθώς και διαγωνισμοί με πλούσια δώρα και εκπλήξεις θα είναι στο βασικό πρόγραμμα της ημέρας.

Το κόστος συμμετοχής στο Camp είναι μόνο 70 ευρώ για όλη την εβδομάδα και 120 ευρώ για 2 αδέλφια, συμπεριλαμβανομένου και του μεσημεριανού γεύματος-προσφορά της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και του Επίσημου Υποστηρικτή της Pizza Fan.

2ο Olympiacos Summer Basketball Camp 2-6/1/2012

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 4833283, λόγω του μικρού αριθμού των θέσεων θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας».



Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved