Τα «φώτα» στον Άγιο Θωμά

Τα «φώτα» στον Άγιο Θωμά

Η αναμέτρηση ανάμεσα στο Μαρούσι και τον Παναθηναϊκό είναι αυτή που ξεχωρίζει στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στον Πανελλήνιο, ενώ οι υπόλοιπες αναμετρήσεις παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον. Αναλυτικά τα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής:

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου

Άρης - Κολοσσός
Μετά τη οδυνηρή ήττα από το Περιστέρι στην προηγούμενη αγωνιστική, ο Άρης θέλει να επιστρέψει στις θετικές εμφανίσεις και αποτελέσματα. Ο Λευτέρης Σούμποτιτς δεν έχει καταφέρει να αλλάξει μέχρι στιγμής πολλά πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας της Θεσσαλονίκης και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Ο Κολοσσός θα προσπαθήσει να κάνει το «διπλό» και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις.
Ώρα έναρξης: 16.00.
Γήπεδο: Αλεξάνδρειο.
Διαιτητές: Γκόντας, Αφεντουλίδης, Κατραχούρας.
TV: NOVASPORTS 3

Πανιώνιος - Ηλυσιακός
Ο Ηλυσιακός έχει δείξει στις τελευταίες αγωνιστικές πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και σίγουρα μπορεί να κάνει την έκπληξη σε ένα πολύ δυνατό γήπεδο, όπως είναι αυτό του Πανιωνίου. Βέβαια το συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται να είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς και ο Πανιώνιος έχει βρει ρυθμό και θέλει να συνεχίσει να νικάει.
Ώρα έναρξης: 17.00.
Γήπεδο: Κ.Γ. Νέας Σμύρνης.
Διαιτητές: Τανατζής, Παπαπέτρου, Πουρσανίδης Κ.

Μαρούσι - Παναθηναϊκός
Οι «πράσινοι» σίγουρα έχουν τον πρώτο λόγο, καθώς μετά από ήττες όπως αυτή με τη Λιέτουβος Ρίτας αντιδρά πολύ καλά. Από την πλευρά του το Μαρούσι είναι πολύ δυνατή ομάδα και σίγουρα θα παλέψει μέχρι τέλους ένα παιχνίδι που είναι εξαιρετικά δύσκολο για τους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι έχουν λοιπόν τον πρώτο λόγο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί όταν παίζεις με αντίπαλο το Μαρούσι.
Ώρα έναρξης: 17.00
Γήπεδο: Κλ. Αγ. Θωμά
Διαιτητές: Κορομηλάς, Ψαριανός, Θεωνάς.
TV: ΕΤ1

ΑΕΚ - Περιστέρι
Ίσως αυτό είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι για την ομάδα της ΑΕΚ που θέλει επειγόντως νίκη προκειμένου να ελπίζει για την παραμονή στην κατηγορία. Ο Άγγελος Κορωνιός έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, όπως και ο Αργύρης Πεδουλάκης από την άλλη. Το Περιστέρι εξάλλου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που φάνηκε και στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον Άρη.
Ώρα έναρξης: 19.00.
Γήπεδο: 3ο ΚΓ Άνω Λιοσίων.
Διαιτητές: Αναστόπουλος, Σώμος, Ξενικάκης.
TV: NOVASPORTS 3

Ηρακλής - Καβάλα
Ο Ηρακλής δεν έχει διανύσει φέτος μία εβδομάδα χωρίς προβλήματα και η τρέχουσα επιφύλασσε πολλά για το συγκρότημα του Κρις Χουγκάζ. Για ένα ακόμη ματς λοιπόν οι γηπεδούχοι θα παρουσιαστούν με προβλήματα, κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί η Καβάλα, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά πλέι οφ. Ο Δημήτρης Πρίφτης εξάλλου θέλει η ομάδα του να παρουσιαστεί ανταγωνιστική σε κάθε αγώνα.
Ώρα έναρξης: 19.00
Γήπεδο: Ιβανώφειο
Διαιτητές: Σπυρίδωνος, Παναγιώτου, Βαρδάλος.

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου

Ίκαρος Καλλιθέας - ΠΑΟΚ
Μετά από πολύ καιρό, ο Άρης Λυκογιάννης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και σίγουρα θέλει η ομάδα του να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Πανελλήνιο. Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ έρχεται στην Αθήνα προκειμένου να πάρει το «διπλό», κάτι που δεν θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολο, αφού ο Ίκαρος είναι εξαιρετικά δυνατός στην έδρα του.
Ώρα έναρξης: 17.00
Γήπεδο: ΕΑΚ Γλυφάδας
Διαιτητές: Σχινάς, Φούφης, Ανδρικόπουλος.
TV: ΕΤ1

Ολυμπιακός - Πανελλήνιος
Το κλίμα στην ομάδα του Πειραιά μετά τη νίκη στην Τουρκία επί της Φενερμπαχτσέ είναι εξαιρετικό και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θέλει να παραμείνει το ίδιο και μετά το ματς με τον Πανελλήνιο. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στην ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου που δεν έχει τίποτα να χάσει και θα παρουσιαστεί με στόχο μία καλή εμφάνιση σε μία έδρα που έχουν χάσει όλοι φέτος.
Ώρα έναρξης: 12.30.
Γήπεδο: Σ.Ε.Φ.
Διατητές: Μάνος, Μητσόπουλος, Νικολούλης.

Για να δείτε τη βαθμολογία και το πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ.



Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved