ΠΑΟΚ: Προώθηση νεαρών στην ανδρική ομάδα

ΠΑΟΚ: Προώθηση νεαρών στην ανδρική ομάδα

Αποφασισμένοι να αναδείξουν νέα ταλέντα, προερχόμενα από τις Ακαδημίες τους είναι στον ΠΑΟΚ.

Αυτό αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Νίκος Σταυρόπουλος, με την ολοκλήρωση της σεζόν για τα τμήματα υποδομής του «Δικεφάλου του Βορρά», μιλώντας για την προώθηση δύο 18χρονων.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Σταυρόπουλος:

«Προσπαθήσαμε μέσα από τη διαδικασία των προπονήσεων να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Μπορούσαμε και παραπάνω, αλλά πάντα υπάρχει το καλύτερο. Υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες που δεν μας βοηθούν να δώσουμε κάτι παραπάνω. Πάντα όμως θα υπάρχουν αυτά. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προπονητικό επιτελείο για την προσπάθεια που έγινε. Η δουλειά των προπονητών σε αυτή την ηλικία είναι συγκεκριμένη, να κάνουν τα παιδιά να αγαπήσουν το παιχνίδι, να το απολαμβάνει, να περνάει καλά, να κάνει φίλους, να γίνει ανταγωνιστικός και καλός μαθητής στο σχολείο. Όταν το παιδί ξεχωρίσει, τότε θα μπει σε μία άλλη διαδικασία, αλλά στο μυαλό μας πρέπει να έχουμε το πώς θα κάνουμε τα παιδιά να απολαύσουν το παιχνίδι, γιατί είναι παιχνίδι.

Προσπαθήσαμε με αυτή την λογική να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, εάν κάναμε λάθη ζητάμε συγγνώμη, αλλά να ξέρετε ότι σίγουρα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο τη νέα χρονιά. Και είναι απόφαση της διοίκησης να γίνουν αλλαγές και σε οικονομικό επίπεδο, να προσαρμοστούμε ακόμη περισσότερο στα νέα δεδομένα. Ευχαριστούμε που εμπιστευτήκατε τα παιδιά σας σε εμάς. Θα πρέπει να ξέρετε ότι έχουμε παιδιά που παίζουν Εθνικές ομάδες, το παιδικό και εφηβικό μας τμήμα είναι σε άριστο επίπεδο. Θέλουμε αυτές οι ομάδες να είναι πρωταγωνίστριες. Θα προτείνουμε δύο από τα παιδιά που ήταν στην υποδομή να υπογράψουν συμβόλαιο τώρα που έκλεισαν τα 18 κι από ότι καταλαβαίνω θα γίνει δεκτή η εισήγηση αυτή».

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, επισήμανε: «Ευχαριστώ εκ μέρους της ΚΑΕ ΠΑΟΚ όλους τους γονείς, που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους σε εμάς και στο Νίκο Σταυρόπουλο. Να ξέρετε ότι η ΚΑΕ είναι δίπλα και στο Νίκο Σταυρόπουλο σε αυτή την προσπάθεια και δίπλα σε όλους εσάς και τα παιδιά σας. Κατανοούμε την κρίση και τα προβλήματά της και για αυτό θα προχωρήσουμε σε μείωση στο οικονομικό μέρος των ακαδημιών.

Το κυριότερο είναι πως ότι λεφτά δίνονται για τα παιδιά, πηγαίνουν μέχρι και το τελευταίο ευρώ για την καλύτερη λειτουργία και οργάνωση των ακαδημιών και με την δική σας βοήθεια και συμμετοχή να κάνουμε ακόμη περισσότερα και να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στην υποδομή, γιατί ο στόχος είναι από την μία η εξυγίανση της εταιρίας για να μπορεί να υπάρχει κι από την άλλη με το βάρος που θα δώσουμε στις υποδομές, παιδιά από τις ακαδημίες να φτάνουν ως την πρώτη ομάδα. Θέλουμε να βγάλουμε νέους παίκτες για την ανδρική ομάδα, από τα τμήματα υποδομής».

Σημειώνεται πως το ΠΑΟΚ Junior Basketball Program συνεχίζεται από τις 18 Ιουνίου με τον καλοκαιρινό camp, που και φέτος θα διεξαχθεί στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του PAOK Sports Arena.



Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved