«Μέλος της οικογένειάς μας ο Ζοτς»

«Μέλος της οικογένειάς μας ο Ζοτς»

Ξεκάθαρη θέση για την υπόθεση Ομπράντοβιτς παίρνει με γραπτή της δήλωση η οικογένεια Γιαννακόπουλου, τονίζοντας ότι είναι διατεθειμένη ακόμα και να παραχωρήσει δωρεάν την ΚΑΕ, σε όποιο μέλος της Παναθηναϊκής οικογένειας εξασφαλίσει το μπάτζετ που επιθυμεί ο Ζοτς, προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα για τα τρία επόμενα χρόνια.

Οι φίλοι αλλά και οι… εχθροί του Παναθηναϊκού περιμένουν με αγωνία να μάθουν την κατάληξη των συζητήσεων της ομάδας του «τριφυλλιού» με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Κάτι που αναμένεται να συμβεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Όλο αυτό, όμως, το διάστημα της… αναμονής, ακούγονται και γράφονται πολλά που δεν έχουν την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα. Ο μοναδικός προπονητής που ενδιαφέρει την οικογένεια του Παναθηναϊκού είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και η οικογένεια Γιαννακόπουλου εξέδωσε ανακοίνωση έτσι ώστε να το καταστήσει σαφές. Για μία ακόμα φορά.    

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας Γιαννακόπουλου:

«Η απόφαση της οικογένειας Γιαννακόπουλου για να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, έχει γίνει γνωστή εδώ και καιρό. Τόσα χρόνια έχουμε αποδείξει ότι λειτουργούμε με γνώμονα το μεγαλείο του Παναθηναϊκού.
Από τη στιγμή λοιπόν που δεν βρέθηκε κάποιος να αναλάβει το μέλλον της ομάδας, δεν θα μπορούσαμε να την αφήσουμε στην τύχη της. Έτσι, παρά την απόφασή μας για αποχώρηση, αισθανθήκαμε πώς έπρεπε να μείνουμε εδώ και ενωμένοι, να κάνουμε όλοι αυτό που πράττουμε τόσα χρόνια: Να στηρίζουμε όσο μπορούν οι δυνατότητές μας τον Παναθηναϊκό.
Η θέλησή μας για επέκταση της συμφωνίας με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είναι δεδομένη. Άλλωστε, μετά από 13 χρόνια είναι μέλος της οικογένειάς μας. Δεδομένοι όμως είναι και οι πόροι για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Το αίτημα του κόουτς για μεγαλύτερο μπάτζετ είναι απόλυτα λογικό, όταν μιλάμε για τον καλύτερο προπονητή της Ευρώπης, που κοουτσάρει το δημιούργημά μας, την καλύτερη ομάδα που ανέδειξε ο ελληνικός αθλητισμός. Μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα να του δώσουμε 25 και 30 εκατομμύρια ευρώ, όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια.
Επειδή όλες αυτές τις δεκαετίες λειτουργούμε μόνο για το καλό της ομάδας, δηλώνουμε με ειλικρίνεια πως αν βρεθεί κάποιος από την Παναθηναϊκή οικογένεια που να μπορεί να εξασφαλίσει στον κ. Ομπράντοβιτς το μπάτζετ που θέλει για την επόμενη τριετία, θα του μεταβιβάσουμε τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα. Σε διαφορετική περίπτωση το πλάνο μας έχει ήδη γίνει γνωστό και έτσι θα προχωρήσουμε».


«Εκ του πονηρού»

Μάλιστα, σχετική δήλωση έγινε και από τον Μάνο Παπαδόπουλο ο οποίος υπογράμμισε «Ο Παναθηναϊκός δεν έχει μπει σε καμία προπονητολογία. Ότι όνομα και αν ακούγεται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ότι κι αν έχει ακουστεί μέχρι τώρα είναι απολύτως ψευδές και γίνεται εκ του πονηρού».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved