Κούμουλος: «Ονειρική η 4η θέση»

Κούμουλος: «Ονειρική η 4η θέση»

Ονειρική ήταν η φετινή χρονιά για τον ΑΓΟΡ και η 4η θέση που κατέκτησε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος σύμφωνα με το Γιώργο Κούμουλο.

Ο αρχηγός των Κρητικών, που από τη νέα σεζόν θα εκτελεί χρέη τιμ μάνατζερ στην ΚΑΕ, μίλησε στο Athletic Radio 104.2 για το… μυστικό της επιτυχίας τους, αλλά και την απόφασή του να κρεμάσει τη φανέλα και να συνεχίσει από διοικητικό πόστο πλέον την πορεία του στο μπάσκετ. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη φετινή χρονιά: «Κάναμε εξαιρετική σεζόν. Πήραμε την 4η θέση που για εμάς είναι ονειρική. Όταν σχεδιάστηκε η ομάδα περιμέναμε ότι θα πάμε καλά, αλλά κανείς μας δεν πίστευε ότι θα πάμε τόσο καλά. Είχαμε εκπληκτική πορεία με πολλά νικηφόρα αποτελέσματα. Ανεβάσαμε ψηλά τον πήχη. Όταν μπήκαμε στην 8άδα είπαμε ότι μπορούμε και ψηλότερα».

Για το… μυστικό της επιτυχίας: «Είχαμε μία τριάδα ξένων που έκανε τη διαφορά. Η επιλογή των ξένων είναι δύσκολη και καθοριστική και οφείλεται και στην τύχη, αφού είναι σαν το λαχείο. Η ομάδα μας είχε εκπληκτική χημεία. Είχαμε και ικανούς Έλληνες. Η εξαιρετική μας χρονιά φυσικά οφείλεται και στον προπονητή μας, αλλά και τη διοίκηση και φυσικά στον κόσμο μας. Ο Στέργιος Κουφός μοίρασε ρόλους σε κάθε παίκτη και ο καθένας μας ήξερε τι να κάνει».

Για το νέο ρόλο του στον ΑΓΟΡ, ως τιμ μάνατζερ: «Ήταν δύσκολη απόφαση. Έκλεισε ο κύκλος μου ως παίκτης με απόλυτη επιτυχία, με την κατάληψη της 4ης θέσης στην κανονική περίοδο. Θα είμαι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ παικτών και διοίκησης κι ελπίζω να τα καταφέρω, γιατί ξέρω πρόσωπα και καταστάσεις όλα αυτά τα χρόνια και ο ΑΓΟΡ είναι η ομάδα που αγαπάω. Το οριστικό πλάνο θα βγει τις προσεχείς ημέρες. Είναι για εμένα ένας ρόλος πρόκληση».

Για τους φιλάθλους του ΑΓΟΡ: «Ο κόσμος και φέτος ήταν δίπλα μας. Γέμισε το κλειστό μας σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια μας. Η προσπάθειά μας αγκαλιάστηκε από όλη την Κρήτη, αφού νιώθουμε ότι εκπροσωπούμε όλο το νησί. Μας βοήθησαν πάρα πολύ με την παρουσία τους σε τόσο δύσκολους οικονομικά καιρούς. Μακάρι να είχαμε και πιο μεγάλο κλειστό, για να έρχονταν και περισσότεροι».



Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved