Σύγκρουση «αιωνίων» σε διπλό ταμπλό στο ΟΑΚΑ…

Σύγκρουση «αιωνίων» σε διπλό ταμπλό στο ΟΑΚΑ…

Στο ΟΑΚΑ θα παιχθεί στις 7 το απόγευμα (ΝΕΤ) η τέταρτη πράξη των τελικών της Α1, με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό και να επιδιώκει πάση θυσία τη νίκη που θα του δώσει τη δυνατότητα να διατηρήσει τον τίτλο του πρωταθλητή, διεκδικώντας την επίτευξη του 2-3 στο ΣΕΦ, το ερχόμενο Σάββατο.

Από την πλευρά τους, οι ερυθρόλευκοι με το πλεονέκτημα του διπλού… match ball, κατεβαίνουν δίχως άγχος στο ΟΑΚΑ, κινδυνεύουν όμως από την πλευρά τους να αποκτήσουν ψυχολογικό μειονέκτημα έναντι των πρασίνων, αφού σε περίπτωση ήττας θα βρεθούν και εκείνοι το Σάββατο, να αγωνίζονται με την πλάτη στον τοίχο στον τελικό των τελικών.

Στις τάξεις του Παναθηναϊκού περισσεύει η αποφασιστικότητα και το πάθος των παικτών του Ομπράντοβιτς για την κατάκτηση της νίκης και την ισοφάριση. Και στο ΟΑΚΑ αναμένεται να βρεθούν περίπου 20.000 οπαδοί του τριφυλλιού προκειμένου να ενισχύσουν τον Διαμαντίδη και τους συμπαίκτες του στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν την τρίτη και τελευταία ευκαιρία για να κάνουν στο ΣΕΦ, το Σάββατο, τη μεγάλη ανατροπή του πλεονεκτήματος έδρας του Ολυμπιακού και να κατακτήσουν μέσα στον Πειραιά τον τίτλο.

Τα μέτρα που έχουν ληφθεί από την αστυνομία είναι δρακόντεια και στηρίζεται το σχέδιο δράσης της στο απόλυτα πετυχημένο πλάνο του δεύτερου τελικού. Η προσέλευση των οπαδών του Παναθηναϊκού θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μισή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα, περιμετρικά του ΟΑΚΑ θα δημιουργηθούν δύο ζώνες αποκλεισμού, προκειμένου να διενεργούν οι αστυνομικοί των έλεγχο των οπαδών, ενώ δεν θα επιτραπεί να πλησιάσει κανένας στο γήπεδο χωρίς να είναι κάτοχος εισιτηρίου.

Τον 4ο τελικό, o οποίος θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη ΝΕΤ, θα «σφυρίξουν» οι Αναστόπουλος, Σχινάς και Μπήτης.

«Πάνοπλος» και έτοιμος ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» μπορεί να βρίσκονται πίσω στο σκορ, αλλά κανείς δεν μπορεί να τους διαγράψει έτσι απλά. Εξάλλου έχουν αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν πως όταν η ομάδα αγωνίζεται με την πλάτη στον τοίχο, αποδίδει καλύτερα.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του για τον σημερινό τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό, χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Όλοι οι παίκτες έδωσαν κανονικά το παρών και είναι έτοιμοι για να κάνουν το 2-2 και να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα στον τελευταίο αγώνα της σειράς στο ΣΕΦ.

Με… φόρα από το ΣΕΦ ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι από την πλευρά τους βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θέλουν να τελειώσουν τη σειρά σήμερα, καθώς κανείς δεν θέλει να διακινδυνέψει ένα πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έχει επίσης στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του, τους οποίους και έχει προετοιμάσει κατάλληλα για τις συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν στο ΟΑΚΑ. Στόχος δεν είναι άλλος από το 3-1 και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.



Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved