«Νιώθουμε άνετα πλέον»

«Νιώθουμε άνετα πλέον»

«Γίνεται σιγά σιγά συνείδηση ότι ο Πανελλήνιος είναι στη Λαμία» υπογράμμισε σε συνέντευξη  του ο Μανώλης Παπαμακάριος ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Μετά την σημαντική νίκη επί του Ικάρου την προηγούμενη αγωνιστική που επιβεβαιώνει την αγωνιστική άνοδο του Πανελληνίου, ο αρχηγός της ομάδας Μανώλης Παπαμακάριος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για την πορεία των «Ολυμπιονικών» στο πρωτάθλημα, την νέα έδρα στη Λαμία αλλά και τους προσωπικούς του στόχους.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μανώλη Παπαμακάριου:

Μανώλη το Σάββατο κάνατε ένα ακόμη άλμα για την παραμονή σας κόντρα σε μια αξιόλογη ομάδα όπως είναι ο Ίκαρος…
Για εμάς ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι καθώς έτσι πως ήταν και το πρόγραμμα των υπόλοιπων ομάδων ξέραμε πως αν νικήσουμε θα είχαμε τη δυνατότητα να  κοιτάξουμε ψηλότερα και να φύγει το άγχος του υποβιβασμού από τις πλάτες μας».

Ποιο ήταν το κλειδί της νίκης σας;
«Ο Ίκαρος αποτελεί μια ιδιαίτερα σοβαρή και καλή ομάδα, αλλά εμείς διαθέτουμε μια έμπειρη ομάδα με ποιοτικούς παίκτες που ξέρουμε τον τρόπο να πάρουμε αυτά τα ματς. Το καλό είναι ότι εξασφαλίσαμε μια μεγάλη διαφορά που μας ευνοεί σε περίπτωση ισοβαθμίας».

Μετά τη νίκη σας έφυγε ένα κομμάτι της πίεσης που είχε η ομάδα αναφορικά με την παραμονή;
«Δεν πρόκειται να εφησυχάσουμε σε καμία περίπτωση. Απομένουν οκτώ  αγωνιστικές και ξέρουμε πως η κατάσταση περνά από τα χέρια μας. Το πρόγραμμα μας ευνοεί καθώς έχουμε ομάδες που είναι από πάνω μας αλλά τους υποδεχόμαστε στην έδρα μας και αν πάρουμε αυτά τα ματς σε συνάρτηση με ένα εκτός έδρας παιχνίδι τότε μπορούμε να είμαστε στα πλέι οφ».

Νοιώθετε πλέον πιο άνετα στην πόλη της Λαμίας;
«Σίγουρα όλοι νοιώθουμε πιο άνετα καθώς έχουμε γίνει μέρος της κοινωνίας της Λαμίας, έχει φτιαχτεί ένας πυρήνας οπαδών που είναι ανελλιπώς κοντά μας και σιγά, σιγά γίνεται συνείδηση πως ο Πανελλήνιος είναι στη Λάμια».

Είσαι από τους παλαιότερους παίκτες της ομάδας, ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;
«Δεν σου κρύβω πως μου ήταν λίγο δύσκολο όταν η ομάδα δεν έκανε τις νίκες που έπρεπε. Δεν είχα ξαναβρεθεί σε αυτή την κατάσταση μιας και οι ομάδες που ήμουν αγωνίζονταν για διαφορετικούς στόχους. Αυτό  ήταν και το πρώτο σοκ, αλλά μετά άπαντες κατάλαβαν πως πρέπει να παλέψουμε για τους στόχους που έχουμε».

Επόμενος αντίπαλος ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ. Εκτός από ένα δύσκολο ματς έχει και μια ιδιαιτερότητα για σένα λόγω της επιστροφής σου στα παλιά λημέρια;
«Όταν παίζω με τον Ολυμπιακό είναι πάντα ιδιαίτερα. Είναι μια ομάδα που έχει στιγματίσει την καριέρα μου. Αγαπώ τον Ολυμπιακό και το έχω πει πολλές φορές. Είναι όμορφα που θα δω αρκετούς φίλους γιατί στον Ολυμπιακό έχω μόνο φίλους. Αγωνιστικά εμείς θα πάμε να κάνουμε την προσπάθεια μας και να απολαύσουμε ένα τέτοιο παιχνίδι χωρίς τόσο μεγάλη πίεση».



Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved