«Διπλό» σημαίνει.... πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό!

«Διπλό» σημαίνει.... πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό!

Το κλίμα που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στον Παναθηναϊκό δεν έχει... προηγούμενο. Οι «πράσινοι» αν και έχουν πανηγυρίσει τα πάντα την τελευταία 15ετία, τώρα όλα είναι διαφορετικά. Φαίνεται πως αυτό το πρωτάθλημα θα είναι το πιο γλυκό απ' όλα.

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» μοιάζουν να είναι πιο «διψασμένοι» από ποτέ. Κάποιοι, βιάστηκαν να τους χαρακτηρίσουν «γέρους», «τελειωμένους» και διάφορα άλλα επίθετα και αυτό σήμανε συναγερμό στον... εγωισμό τους.

Σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός πάει και πάλι στο ΣΕΦ. Αυτήν την φορά όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Όλα είναι διαφορετικά. Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς προέρχονται από την μεγάλη νίκη, επί του Ολυμπιακού, στο ΟΑΚΑ και με την ψυχολογία τους στα ύψη είναι αποφασισμένοι να κάνουν στους «ερυθρόλευκους» αυτό που ξέρουν καλύτερα. Να τους... κλείσουν το «σπίτι». Άλλωστε, φέτος ο Παναθηναϊκός δεν έχει σημειώσει ακόμα το... παραδοσιακό του διπλό στον Πειραιά και τώρα είναι η ευκαιρία. Ένα διπλό, που αν επιτευχθεί, θα είναι κάτι παραπάνω από μισό πρωτάθλημα. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα έχουν κάνει το 1-2 και απλά θα περιμένουν να έρθει η Τετάρτη για να γίνει το 1-3 μέσα στο «καυτό» και... καταπράσινο ΟΑΚΑ και με φόντο την κούπα του πρωταθλητή. Όμως για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει ο Διαμαντίδης και οι υπόλοιποι να.. περάσουν από το ΣΕΦ.

«Τρέλα» για την κούπα

Οι περισσότεροι κοίταζα τον μέσο όρο ηλικίας των δύο ομάδων και έχριζα τον Ολυμπιακό πρωταθλητή. Επειδή όμως έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν ότι οι αριθμοί και τα... χαρτιά δεν παίζουν μπάσκετ, ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για μία ακόμα φορά να εκθέσει όλους αυτούς που θέλησαν να τον ρίξουν από τον Θρόνο του. Η «λύσσα» που υπάρχει στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ γι αυτήν την κούπα είναι απίστευτη. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Μάικ Μπατίστ, ο οποίος αν και έπαιζε με πρόβλημα στην μέση «κατάπινε» όλους τους αντιπάλους του. Αυτή είναι η νοοτροπία του Παναθηναϊκού. Αυτή είναι η φιλοσοφία του Ομπράντοβιτς και των παικτών του. Αυτός είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας.



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved