«Δύσκολο να βρούμε παίκτη»

«Δύσκολο να βρούμε παίκτη»

Η φυγή του Λάζαρου Παπαδόπουλου, αλλά και η αδυναμία προσφοράς του Ντόνι ΜακΓκραθ, έχουν αλλάξει τα δεδομένα στον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, όπως παραδέχθηκε ο Νίκος Σταυρόπουλος στο περιθώριο της κοπής της πίτας του συλλόγου: «Έχουμε ψάξει, είναι δύσκολο να βρούμε παίκτη επιπέδου ΠΑΟΚ. Δεν θέλουμε να πάρουμε παίκτη, έστω και αν βρεθούν τα χρήματα, που να μην είναι της κατηγορίας της ομάδας, που να μην μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στα τελευταία παιχνίδια και στα πλέι οφ. Είναι δύσκολη χρονικά η περίοδος. Οι καλοί παίκτες είναι σε σωματεία, έχουν συμβόλαια και για να σπάσουμε συμβόλαια χρειάζεται χρήματα για το μπάι άουτ ή να βρούμε κάτι την τελευταία στιγμή και λέω τίμια αυτό τώρα δεν υπάρχει. Η προσπάθεια που γίνεται τώρα είναι να βρει η ομάδα νέο πρόσωπο με τους υπάρχοντες παίκτες και πιθανά με διαφορετικούς ρόλους. Δεν ξέρω πόσο θα πάρει για τη νέα προσαρμογή, αλλά σίγουρα χρειάζεται χρόνος».

Αναφορικά με την αποχώρηση του Λάζαρου Παπαδόπουλου, παραδέχθηκε: «Πρέπει να καταλάβουν όλοι τη σημαντική αλλαγή που έγινε με τη φυγή του Λάζαρου Παπαδόπουλου. Επειδή ήξερα πώς θα είναι η επόμενη ημέρα, προσευχόμουν και έκανα τεράστια προσπάθεια να μη φύγει, αλλά τελικά τα γεγονότα εξελίχθηκαν όπως τα ξέρουμε. Η εικόνα μας ήταν αναμενόμενο να αλλάξει, διότι ήταν παίκτης πάνω στον οποίο χτίστηκε η ομάδα, το γνωρίζουμε αυτό όλοι μας. Το καλοκαίρι πήραμε τα ρίσκα μας για να χτίσουμε πάνω του την ομάδα, η οποία όταν έφυγε ήταν ψηλά στη βαθμολογία. Θεωρώ ότι αν έμενε ο Λάζαρος θα πηγαίναμε ως το τέλος αρκετά καλά», ενώ για τον ΜακΓκραθ πρόσθεσε: «Από ό,τι φαίνεται θα φύγει τις επόμενες ημέρες για τις ΗΠΑ, αφού δεν μπορεί να παίξει μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς. Χρειάζεται να γίνει διαδικασία με τα γραφεία των μάνατζερ για να λύσουμε το συμβόλαιο, το οποίο είναι κλειστό ως το καλοκαίρι. Θέλει πολύ να γυρίσει στον ΠΑΟΚ του χρόνου, δεν θέλει να ψάξει άλλη ομάδα. Πιθανά να κάνει επέμβαση τον Μάρτιο και αυτή θα τον κρατήσει εκτός 4-5 μήνες. Γίνεται έτσι κατανοητό ότι πρέπει να φύγει για να μη χάσει και την επόμενη χρονιά, είτε παίξει στον ΠΑΟΚ είτε όχι».

Σε ό,τι αφορά στους στόχους της ομάδας κι αν αλλάζουν, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ εξήγησε: «Ο ΠΑΟΚ στοχεύει να παίξει καλά. Ποτέ δεν βάλαμε συγκεκριμένο στόχο, και με τον Λάζαρο ακόμη. Δεν είπαμε πάμε να βγούμε τρίτοι, τέταρτοι ή πρώτοι, δεν έχει τέτοια δήλωση, τουλάχιστον όχι δική μου. Οι στόχοι παραμένουν υψηλοί. Επιτέλους, ακόμη, θα παίξουμε και με τον κόσμο μας, που είναι μεγάλη βοήθεια. Σκεφτείτε χθες (σ.σ. απέναντι στον Πανιώνιο), στο πρώτο παιχνίδι χωρίς τον Λάζαρο, να είχαμε τρεις χιλιάδες κόσμο. Αυτό που έγινε φέτος μας έχει κατασπαράξει ως ομάδα. Δεν έχουμε κόσμο, παίζουμε σε “κρύο” γήπεδο από πλευράς πίεσης των φιλάθλων, έχουμε πάθει μεγάλη οικονομική καταστροφή, διότι η ομάδα έπαιζε καταπληκτικό μπάσκετ, με κερδοφόρα αποτελέσματα και στα ματς με Παναθηναϊκό και Άρη θα μπορούσε να έχει sold out και είχαμε μηδέν. Πρέπει να καλμάρουμε όλοι, υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες με την τιμωρία που μας επιβλήθηκε και εμείς που είμαστε κοντά στην ομάδα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο έως το τέλος».



Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved