Άλεξιτς: «Υψηλό κίνητρο κόντρα στον Ολυμπιακό»

Άλεξιτς: «Υψηλό κίνητρο κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στις αναμετρήσεις τους με τον ΠΑΟΚ, για τον πρώτο γύρο των πλέι οφ, σύμφωνα με το Μίλουτιν Αλεξιτς.

Ο Σέρβος φόργουορντ του «Δικεφάλου του Βορρά», μιλώντας στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά», εξήγησε πως περιμένει να γίνουν ποιοτικά παιχνίδια, στα οποία έχουν υψηλό κίνητρο για τη νίκη. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τους προημιτελικούς αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό: «Υπάρχει ισχυρό κίνητρο για όλους μας απέναντι στον Ολυμπιακό. Μπορεί να είναι το μεγαλύτερο φαβορί ο αντίπαλός μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια και θα τον αφήσουμε να κάνει το παιχνίδι του. Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος. Και πρέπει να έχουμε σαν στόχο, να γίνουν δύο ή και τρία -πιστεύω ότι μπορεί να γίνει αυτό- ποιοτικά παιχνίδια».

Για τη δυναμικότητα του Ολυμπιακό: «Εντάξει, ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, έχει προκριθεί στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας και θα διεκδικήσει το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης. Είναι φυσιολογικό να είναι το φαβορί, αλλά πρέπει κι εμείς να παρουσιαστούμε αντάξιοι αυτής της φάσης του πρωταθλήματος κι αφού δεν έχουμε άγχος, οφείλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για την ήττα τους στον τελευταίο αγώνα τους, από τον Ίκαρο Καλλιθέας: «Στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας σε εκείνο το παιχνίδι κι οφείλουμε να τους αποζημιώσουμε με μία καλή εμφάνιση. Πρέπει, πάντως, να ξεκαθαρίσουμε ότι είμαστε επαγγελματίες και δεν ξεχωρίζουμε παιχνίδια. Αυτό σημαίνει ότι με τον Ίκαρο δεν απαξιώσαμε το παιχνίδι, αλλά απλά δεν μας βγήκε, ήταν μία άσχημη βραδιά. Ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς και το χάσαμε. Κανένας αγώνας άλλωστε δεν είναι εύκολος όταν τελειώνει η σεζόν. Τώρα, όμως, πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας κόντρα στον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω αν το παιχνίδι αυτό είναι και κριτήριο για κάποιους παίκτες της ομάδας, αλλά σίγουρα πρέπει να παίξουμε καλά για να αφήσουμε την καλύτερη εικόνα στους φιλάθλους μας. Για να τους μείνει κάτι θετικό από μία χρονιά σαν τη φετινή».

Για το μέλλον του: «Θεωρώ ότι τώρα που τελειώνει η σεζόν θα συζητήσουμε με τους διοικούντες. Με ξέρουν και τους ξέρω, έχουμε καλή σχέση. Αλλά το πρώτο βήμα πρέπει να γίνει από την ομάδα. Θα περιμένω σίγουρα την πρότασή της. Και δεν θα βιαστώ να αποφασίσω αν έχω κάποια άλλη προσφορά. Θέλω όμως να δω σφαιρικά το μέλλον μου στον ΠΑΟΚ, τι μπάτζετ θα υπάρχει, ποιοι θα είναι διοίκηση, πώς θα γίνει το ρόστερ και μετά θα καταλήξω».



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved