Γαλατσόπουλος: «Ρυθμισμένα όλα τα χρέη»

Γαλατσόπουλος: «Ρυθμισμένα όλα τα χρέη»

Εξυγίανση σε πραγματική βάση γίνεται φέτος στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Μιλώντας στο Libero 107.4 FM αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται στη Θεσσαλονίκη ώστε να ρυθμιστούν τα χρέη, το αγωνιστικό κομμάτι που αναγκαστικά μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, αλλά και το μέλλον της ομάδας που θα πρέπει να βασιστεί σε Έλληνες και νεαρούς παίκτες. «Όποιος θέλει οι πόρτες είναι ανοιχτές», προχώρησε και πάλι σε κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να στηρίξει την ομάδα. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την πρόταση που έγινε στη συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή: «Κάναμε πρόταση απεικόνιση της κατάστασης. Είπαμε στον κ. Κατσαρή πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση και -σύμφωνα με τα λεγόμενά του- φέτος για πρώτη φορά έγινε εξυγίανση σε πραγματική βάση. Πρέπει να γίνει, αν θέλουμε να λειτουργεί ο ΠΑΟΚ. Όλα τα χρέη είναι ρυθμισμένα σε βάθος τετραετίας, είτε με το άρθρο 99 είτε στην εφορία. Αυτό πρέπει να γίνει κατά την άποψή μας, αν θέλουμε να είναι κερδοφόρες οι χρήσεις, αν θέλουμε να πληρώνονται τα τωρινά, αλλά και τα προηγούμενα χρέη».

Για τον οικονομικό απολογισμό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς έτσι κι αλλιώς θέλαμε, τελειώνοντας η χρονιά, να κάνουμε έναν απολογισμό και οικονομικό και αγωνιστικό και κρίναμε ότι με τα τωρινά δεδομένα θα πρέπει να παραδώσουμε ένα πλάνο που πρέπει να υλοποιηθεί, άσχετα ποιος θα είναι στη διοίκηση. Μάλιστα, ο κ. Κατσαρής είπε πως ήταν η πρώτη χρονιά που έγινε πραγματική εξυγίανση. Εξυγίανση δεν γίνεται όταν πληρώνεις τα παλιά και δημιουργείς νέα χρέη».

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Κανείς δεν θέλει η ομάδα να μην κερδίζει, πρώτους εμάς στενοχωρεί. Το θέμα είναι ότι κανείς δεν είναι ευχαριστημένος, αλλά πρέπει να πούμε αλήθειες, πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι πρέπει να γίνει εξυγίανση και να στηριχθεί από όσους λένε ότι είναι ΠΑΟΚ. Χρειάζεται στήριξη από τον Ερασιτέχνη, τον κόσμο και τον Τύπο και αλλαγή νοοτροπίας μέσα στην ομάδα και φυσικά καλές επιλογές στους παίκτες».

Για τα έσοδα: «Τα έσοδα εκτός από τη χορηγία του ΟΠΑΠ και το τηλεοπτικό συμβόλαιο προσδοκούμε να έρθουν από τον κόσμο, την εκμετάλλευση του γηπέδου, τις χορηγίες και τις σχέσεις που θα δημιουργήσουμε με ανθρώπους που θα βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα. Στόχος είναι να διευρυνθεί η διοίκηση. Όποιος θέλει οι πόρτες είναι ανοιχτές. Κάθε τι κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Τα προηγούμενα δύο χρόνια υπήρχαν έσοδα, αλλά και μεγάλα μπάτζετ. Στην πορεία της φετινής χρονιάς ήρθαν μειώσεις στα έσοδα που υπολογίζαμε, οπότε κοιτάξαμε κινήσεις που να βελτιώσουν το χρέος της ομάδας».

Για το ευρωπαϊκό μέλλον του ΠΑΟΚ: «Όταν λες πάω Ευρώπη και μετά δημιουργείς χρέη είναι κάτι που δεν μπορεί να συμβεί σήμερα που έχουν σφίξει τα πράγματα. Δεν θα μπορείς να λες στον άλλον που έχεις μαζί του συμφωνία με το άρθρο 99 δεν σου δίνω λεφτά. Η ομάδα πρέπει να δημιουργήσει ένα μπάτζετ ώστε παράλληλα να πληρώνει δόσεις στην εφορία και στο άρθρο 99».

Για τον προπονητή: «Μετά το Πάσχα θα καθίσουμε να συζητήσουμε και θα δούμε πώς θα πετύχουμε το στόχο και πώς θα περάσουμε τη φιλοσοφία μας ώστε να την αποδεχθούν όλοι και να προχωρήσουμε όλοι μαζί. Με τη βεβαιότητα ότι αυτό που θα συμφωνηθεί θα τηρηθεί».
Για την φετινή χρήση: «Η φετινή χρήση θα είναι κερδοφόρα με την πραγματική έννοια. Έχουν πληρωθεί και μεγάλες υποχρεώσεις από πέρυσι και ποσά από τη φετινή χρήση. Και σήμερα θα μοιράσουμε χρήματα. Πρέπει να ξέρουμε ότι αν δεν πληρώσεις το δημόσιο δεν μπορείς να λειτουργήσεις σαν εταιρία. Εάν θυμάμαι καλά οι ομάδες έχουν να παίρνουν ακόμη τέσσερις δόσεις από το τηλεοπτικό συμβόλαιο».

Για τη στήριξη που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ: «Ένας άνθρωπος που είναι πραγματικά ΠΑΟΚ και αγαπάει την ομάδα θα τη βοηθήσει. Κι εγώ θα βοηθούσα γιατί βλέπω ότι γίνεται πραγματική προσπάθεια εξυγίανσης. Για να ξεκινήσει του χρόνου η ομάδα από άλλη βάση, σωστή, ώστε να φτάσει εκεί που πρέπει. Σε όλες τις ομάδες θα πέσουν τα μπάτζετ, πρέπει να πέσει το βάρος σε Έλληνες παίκτες και σε νέα παιδιά. Αν ο ΠΑΟΚ λειτουργήσει έτσι μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις και να αργότερα να έρθει επενδυτής και να μπει στην ομάδα. Όσο συνεχίζει αυτή η κατάσταση δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί κανένας. Θα ζητήσουμε και τη συμμετοχή του κόσμου και φυσικά τη βοήθεια του Τύπου. Είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πρόταση και συνεργασία».



ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved