Μπαρτζώκας: «Ντροπή για όσα συνέβησαν»

Μπαρτζώκας: «Ντροπή για όσα συνέβησαν»

Μαύρη ημέρα για τον Πανιώνιο χαρακτήρισε τη σημερινή (08/04) ο προπονητής του, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Η διακοπή της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό, εξαιτίας ρήψης αντικειμένων στον αντίπαλο πάγκο, δεν θα μπορούσε παρά να μην καταδικαστεί από τον 47χρονο τεχνικό του συγκροτήματος της Νέας Σμύρνης, ο οποίος δήλωσε παράλληλα ντροπή για τους φιλάθλους. «Αυτό που μας μένει είναι η δυσφήμηση του μπάσκετ κι ότι θα τιμωρηθεί η έδρα μας. Είναι τέτοια η ένταση του κόσμου αυτή την εποχή, η κατάσταση είναι έκρυθμη», ανέφερε μεταξύ άλλων. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την επιτυχία του Παναθηναϊκού, να προκριθεί στο Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ. Η πρόκριση τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του Ολυμπιακού είναι δουλειά των ομάδων και των διοικήσεών τους, δεν προσπαθούμε να οικειοποιηθούμε κάτι, αλλά νιώθουμε περήφανοι όσοι δουλεύουμε στο μπάσκετ».

Για τα δύο διαδοχικά παιχνίδια με τους «αιώνιους»: «Διεκδικήσαμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και υπήρξαν πολλοί παράγοντες που δεν μας άφησαν να το κερδίσουμε, πέραν των λαθών μας. Το διεκδικήσαμε και τώρα, γνωρίζοντας πως ο Παναθηναϊκός ήταν εξαντλημένος. Θέλαμε περισσότερη ενέργεια. Οι απουσίες των Μπατή και Γιάνκοβιτς δεν μας επέτρεψαν να μην έχουμε νεκρά διαστήματα. Δεν μας το επέτρεψε και ο Παναθηναϊκός, αλλά σε γενικές γραμμές παίξαμε καλά».

Για τα επεισόδια που αμαύρωσαν το σημερινό (08/04) αγώνα: «Πρωταγωνιστικές έπρεπε να είναι οι παίκτες κι όχι αυτοί που θέλησαν να γίνουν πρωταγωνιστικές. Είναι μαύρη ημέρα για τον Πανιώνιο. Συμβαίνουν και στο ΟΑΚΑ και στο ΣΕΦ αυτά. Ο κόουτς Ομπράντοβιτς είπε ότι θα φύγει. Νιώθουμε ντροπή για όσα συνέβησαν στην εξέδρα. Αυτό που μας μένει η δυσφήμηση του μπάσκετ κι ότι θα τιμωρηθεί η έδρα μας. Είναι τέτοια η ένταση του κόσμου αυτή την εποχή, η κατάσταση είναι έκρυθμη. Δεν είμαι ειδικός, δεν μπορώ να προτείνω κάποια λύση».

Για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν από την κερκίδα: «Όσοι παίζουν μέσα δεν θέλουν να βρίζονται. Σε μια χώρα που όλοι λένε ότι θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό, όταν λέω πως είναι υπερήφανοι όλοι όσοι δουλεύουν εδώ εννοώ ότι συμμετέχουν σε κάτι σοβαρό. Ακόμη και με επεισόδια και με μείωση του μπάτζετ συνεχίζει να είναι σε υψηλό επίπεδο ο Πανιώνιος».

Για τη διαιτησία: «Και με τον Ολυμπιακό και με τον Παναθηναϊκό παίξαμε χωρίς διεθνή διαιτητή. Δεν περίμεναν πως ο Πανιώνιος θα πιέσει. Μας είπαν από την ΚΕΔ ότι περίμεναν να χάσουμε με 30 πόντους! Δεν είδα εσκεμμένα λάθη».



Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved