Μετά βραβεύσεων η πίτα

Μετά βραβεύσεων η πίτα

Σε εορταστικό τμήμα και με τις ομάδες μπάσκετ Ανδρών και Γυναικών να δίνουν σύσσωμες το παρών, ο ΠΑΟΚ έκοψε σήμερα (20/02) στο «PAOK Sports Arena» την πίτα του.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης βραβεύθηκαν όσοι έχουν προσφέρει στην ομάδα, είτε έχουν αναδειχθεί από τα τμήματα υποδομής είτε ξεχώρισαν με τις μαθητικές επιδόσεις τους. Συγκεκριμένα, τιμήθηκε ο Ανέστης Μελετιάδης που για 24 χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΠΑΟΚ ως παίκτης, προπονητής και υπεύθυνος των Ακαδημιών. Την τιμητική πλακέτα έδωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μιλτιάδης Κανώτας. Ακολούθησε η βράβευση του Γιώργου Αποστολίδη, από το μέλος του Δ.Σ. Λευτέρη Σταμολάμπρο, ο οποίος αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

Οι αντιπρόεδροι του ΑΣ ΠΑΟΚ Δημοκράτης Παπαδόπουλος και Ευάγγελος Γαλατσόπουλος βράβευσαν την ομάδα Κορασίδων που τη σεζόν 2009-10 κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Τιμητικές πλακέτες έλαβαν ο προπονητής Ευρυπίδης Μελετιάδης, ο έφορος Βασίλης Αγγελίδης και οι αθλήτριες Ευαγγελία Νάστου, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Μαρία Κυρατζή, Ραφαέλα Αγγελίδου, Δέσποινα-Θεοδώρα Σουλιώτη, Στέλλα Καζαντζή, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, Βασιλική Γαβρίλη, Σπυριδούλα Καζαντζή, Ζωή Παπαδοπούλου και Παυλίνα Τσελεμπή. Έγινε, μάλιστα, ιδιαίτερη μνεία και για την άνοδο της ομάδας Γυναικών στην Α1.

Επίσης, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παρίσης Στογιάννης βράβευσε τους αθλητές του ΠΑΟΚ που εισήχθησαν σε πανεπιστημιακά ιδρύματα: Πέτρος Κανέλης (χημικών μηχανικών ΑΠΘ), Μάριος Γιαννάκου (γερμανική φιλολογία ΑΠΘ), Γιάννης Σίσσυλας (ΤΕΙ πληροφορικής Γρεβενά) και Παύλος Σαββίδης (ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης), ενώ ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ, Νίκος Σταυρόπουλος, απένειμε τιμητικές πλακέτες στους αριστούχους αθλητές: Πέτρος Κανέλης, Μιχάλης, Λιάπης, Γιάννης Χρυσάφης, Νίκος Τσιόγκας, Ανδρέας Καραγιαννάκης, Γιώργος Γίδαρης, Κώστας Πούργιας, Βασίλης Βάλιος, Αθανάσιος Τσιμπρής, Αλέξανδρος Ισπογλου, Χαράλαμπος Πελουκίδης, Δούκας-Ευάγγελος Γεωργιάδης, Δημήτριος Παπατσικουράκης, Παναγιώτης Αραμπατζής, Μιχάλης Τσαπουρνάς, Παναγιώτης Καλμούκος, Παναγιώτης Κοκκινίδης, Παπαγιώτης Κοκοβίνης, Μανούσος Γιαμμούκης  και Δημήτρης Τσιάρας.



Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved