«Έδρασε αυτοβούλως ο Γιάνκοβιτς»

«Έδρασε αυτοβούλως ο Γιάνκοβιτς»

Ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς να υποβληθεί σε επέμβαση χωρίς καν να ενημερώσει το ιατρικό επιτελείο των «κυανέρυθρων», εξέδωσε ο Πανιώνιος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει:

«Ο αθλητής αυτοβούλως και χωρίς φυσικά την συναίνεση, ή έγκριση της ΚΑΕ, αφού ούτε καν προηγήθηκε εκ μέρους του έγκαιρη ενημέρωση μας, όπως στοιχειωδώς επιβάλλεται, υπεβλήθη σε ιατρική επέμβαση σε ιατρικό κέντρο της Θεσσαλονίκης από ιατρό της επιλογής του.

Εκ των υστέρων, πληροφορηθήκαμε το γεγονός αυτό πρώτα ( ! ) από συγκεκριμένο αθλητικό site, που για λόγους αρκούντως διαφανείς έτυχε προνομιακής ενημερώσεως από την πλευρά του αθλητή και κατόπιν από τον εκπρόσωπο του..

Το ιατρικό επιτελείο της ΚΑΕ, του οποίου προΐσταται, ως γνωστόν, ο εξέχων χειρούργος ιατρός κ. Νικολάου, γνωρίζοντας άριστα το ιστορικό και την καθημερινή εξέλιξη της πορείας της υγείας του αθλητή μας, είχε διαβεβαιώσει τον ίδιο προσωπικά και την διοίκηση της ΚΑΕ ότι οι ενοχλήσεις που, κατά καιρούς, αισθανόταν, ήτο δυνατόν να αντιμετωπισθούν με συντηρητική αγωγή, χωρίς διακινδύνευση χειροτερεύσεως της καταστάσεως του, μέχρι το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, οπότε και θα επανεξετάζετο το θέμα της χειρουργικής επεμβάσεως.

Μάλιστα, κατά την πληροφόρηση, που μας παρέσχε εγγράφως ο εκπρόσωπος του αθλητή, την ίδια άποψη είχε διατυπώσει και ο ιατρός που σήμερα τον εγχείρησε, σε πρόσφατη εξέταση που του έκανε, κατόπιν αδείας της ΚΑΕ, προκειμένου ο αθλητής να έχει και μια δεύτερη γνώμη.

Το ίδιο διάστημα η ομάδα χειρίστηκε, όπως άλλωστε πράττει ανεξαιρέτως, με ιδιαίτερη προσοχή και υπευθυνότητα την περίπτωση του αθλητή μας, προτάσσοντας το καλό της υγείας του και τηρώντας με ευλάβεια τις οδηγίες του ιατρικού επιτελείου.

Όσες φορές ο αθλητής παραπονέθηκε για ενοχλήσεις, ήταν άμεση η απόφαση των υπευθύνων της ομάδας για την μη συμμετοχή του στις προπονήσεις, ή σε επίσημους αγώνες, επιδεικνύοντας έμπρακτα ιδιαίτερη ευαισθησία στο ζήτημα αυτό. Είναι περιττό να αναφέρουμε τα αντίστοιχα φύλλα αγώνων.

Συνεπώς, είναι σαφές και αυταπόδεικτο, ότι ο αθλητής αποφάσισε, αποβλέποντας στο προσωπικό, στενά οικονομικό του συμφέρον, να πραγματοποιήσει σήμερα μία επέμβαση, που μπορούσε ακινδύνως να υποβληθεί σ’ αυτήν μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων του, προκειμένου να εκμεταλλευθεί το προσεχές χρονικό διάστημα, κατά το οποίο η ομάδα θα δίνει κρίσιμους αγώνες για την τελική κατάταξη της στο εν εξελίξει πρωτάθλημα, για την αποθεραπεία του, έτσι ώστε με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, η οποία συμπίπτει και με τη λήξη του συμβολαίου του, να δύναται να διαπραγματευθεί, απαλλαγμένος από το συγκεκριμένο πρόβλημα, προτάσεις άλλων ομάδων κατά την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Έτσι εξηγείται και η συνεχής κωλυσιεργία στην πρόταση μας για επέκταση του συμβολαίου του.

Προκαλεί, τουλάχιστον απογοήτευση, μια τέτοια κυνική συμπεριφορά εκ μέρους ενός αθλητή , τον οποίο η ΚΑΕ από την ηλικία των 16  ετών ενέταξε στο δυναμικό της, παρέχοντας του την μέγιστη δυνατή οικονομική, ηθική και αθλητική υποστήριξη.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο η ομάδα μας αντιμετώπισε πέντε περιπτώσεις σοβαρών τραυματισμών αθλητών της, Ελλήνων και ξένων και ουδείς εξ αυτών διετύπωσε την παραμικρή επιφύλαξη, τόσο για το έργο και την ποιότητα υπηρεσιών του ιατρικού επιτελείου, όσο και για την αμέριστη και καθολική συμπαράσταση και υποστήριξη της ΚΑΕ, αντιθέτως όλοι, δημόσια αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια.   

Κατά τα λοιπά θα αποφανθούν τα αρμόδια δικαιοδοτικά Όργανα».



Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved