Πρωτοβουλία διάσωσης στο Περιστέρι

Πρωτοβουλία διάσωσης στο Περιστέρι

Λύση στο οικονομικό αδιέξοδο που βρίσκεται η ΚΑΕ προσπαθούν να βρουν στο Περιστέρι, ύστερα από πρωτοβουλία του Βασίλη Οικονομίδη.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ ξεκίνησε ήδη την προσπάθεια διάσωσης του συγκροτήματος των δυτικών προαστίων, έχοντας τη συνδρομή του δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη και τη συμπαράσταση των Τάσου Σκορδάκη και Στέφανου Κιουριτζόγλου, με τους οποίους άλλωστε είχε διαδοχικές επαφές. Μεταξύ των όσων αποφασίστηκαν είναι μέχρι το τέλος του μήνα να έχει οριστεί η γενική συνέλευση της ΚΑΕ, στην οποία θα κληθούν να βοηθήσουν όλοι όσοι αγαπούν την ομάδα.

Η ανακοίνωση: «Όλοι μαζί για το Περιστέρι». Με αυτό το σύνθημα και ύστερα από πρωτοβουλία του προέδρου του ΕΣΑΚΕ κ. Βασίλη Οικονομίδη και τη συνδρομή του δημάρχου Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη ξεκίνησε ήδη η προσπάθεια προκειμένου να διασωθεί η ιστορική ομάδα της πόλης και να είναι σε θέση να συμμετάσχει και στο επόμενο πρωτάθλημα της Α1.Ο κ. Οικονομίδης πήρε την πρωτοβουλία διαδοχικών συναντήσεων με τον κ. Παχατουρίδη, αλλά και το μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ Περιστέρι κ. Σκορδάκη, όπως και τον πρόεδρο κ. Κιουριτζόγλου, προκειμένου να βρεθεί βιώσιμη λύση για την ομάδα μπάσκετ της πόλης. Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ ζήτησε από τον κ. Παχατουρίδη να βγει μπροστά σε αυτή την προσπάθεια και εκείνος ανέλαβε ήδη δράση.

Μέχρι το τέλος Απριλίου, λοιπόν, θα ορισθεί ανοιχτή γενική συνέλευση στην οποία καλούνται να συμμετάσχουν όλοι όσοι αγαπούν την ομάδα μπάσκετ του Περιστερίου. Παλιοί και νέοι παράγοντες, ιδρυτικά μέλη, πρώην και εν ενεργεία παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας θα συμμετάσχουν σε αυτή την παμπεριστεριώτικη προσπάθεια προκειμένου όλοι μαζί ενωμένοι να βρουν μια λύση στο οικονομικό κυρίως αδιέξοδο της ομάδας με στόχο τη βιωσιμότητα της ΚΑΕ και την παραμονή της ομάδας στην Α1 κατηγορία, αφού θα είναι κρίμα για δεύτερη φορά την τελευταία δεκαετία να μην μπορέσει να αγωνισθεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας για μη αγωνιστικούς λόγους».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved