Άντιτς: «Γιατί να μην φτάσουμε στον τελικό»

Άντιτς: «Γιατί να μην φτάσουμε στον τελικό»

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο Final-4 της Ευρωλίγκας με τον Πέρο Άντιτς να είναι αισιόδοξος για την πρόκριση στον τελικό του θεσμού.

Ο Σκοπιανός φόργουορντ / σέντερ παραχώρησε συνέντευξη στο «Sportnetcy.com» και μίλησε για την φετινή πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα. Αναλυτικά η συνέντευξη του Άντιτς

Για  την μεγάλη νίκη επί της Σιένα: «Η άμυνα ήταν το κλειδί για την μεγάλη νίκη μας. Είμαι ενθουσιασμένος που τα καταφέραμε. Στην αρχή η Σιένα έβαλε κάποια ελεύθερα σουτ και μας φόρτωσαν με άγχος, αλλά ξέραμε πόσο το θέλαμε κι εμείς αλλά και ο κόσμος. Αφήσαμε την πίεση στην άκρη, παίξαμε το μπάσκετ που μπορούμε και είδαμε το αποτέλεσμα».

Για την τέταρτη περίοδο του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τους Ιταλούς: «Δουλέψαμε πολύ για αυτό το παιχνίδι και παίξαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε και απλά στο τέταρτο δεκάλεπτο μας βγήκε περισσότερο το παιχνίδι μας, γιατί ξέραμε ότι αν δεν κερδίζαμε θα αναγκαζόμασταν να διεκδικήσουμε την πρόκριση στην Ιταλία και εμείς θέλαμε να τελειώσουμε με την πρόκριση από τώρα».

Για την πρόκριση στο Final-4: «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα γιατί παρότι δεν μας θεωρούσαν φαβορί σε αυτή τη σειρά παίζοντας με πάθος και έχοντας καλή χημεία σαν ομάδα φτάσαμε στο Final 4, κάτι που θέλαμε από την αρχή της σεζόν. Αυτή η ομάδα δεν είχε εξ αρχής τους σούπερ σταρ, αλλά έχει πολύ καλή χημεία και αυτό είναι που έχουν αγαπήσει στον φετινό Ολυμπιακό οι φίλαθλοί του. Είναι το πρώτο μου Final 4 στην Ευρωλίγκα. Είναι απίστευτο το συναίσθημα, δεν ξέρω τι να πω. Δεν έχω λόγια να περιγράψω πώς αισθάνομαι. Κάθε παίκτης εύχεται να λάβει μέρος στο Final 4 και να κατακτήσει την Ευρωλίγκα».

Για το αν οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να σηκώσουν την Ευρωλίγκα: «Πάμε βήμα-βήμα και θα δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε. Έχουμε όμως χρόνο για να σκεφτούμε τον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα καθώς τώρα έχουμε κάποια ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα και θα πρέπει να επικεντρωθούμε εκεί. Ας απολαύσουμε τώρα την πρόκριση στο Final-4».

Για την Μπαρτσελόνα: «Η Μπαρτσελόνα είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε και να περάσουμε στον τελικό. Άλλωστε και όταν ξεκίνησε η χρονιά κανείς δεν περίμενε ότι θα μπορούσαμε να φτάσουμε ως εδώ. Άρα γιατί να μην καταφέρουμε να φτάσουμε και στον τελικό;»

Για το αν θα ήθελε τον Παναθηναϊκό στο τελικό: «Θα μπορούσαμε να τον αντιμετωπίσουμε γιατί τον ξέρουμε. Τον Παναθηναϊκό τον έχουμε παίξει στο πρωτάθλημα, παίξαμε τελικό στο Κύπελλο και όλα δείχνουν ότι θα τον αντιμετωπίσουμε τελικό και στο πρωτάθλημα. Γιατί τότε να μην αντιμετωπίσουμε και στον τελικό της Ευρωλίγκας;»

Για το αν βοήθησε ο κόσμος του Ολυμπιακού στην νίκη επί της Σιένα: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την απίστευτη συμπαράστασή του στα δύο τελευταία παιχνίδια. Χωρίς τη δική τους βοήθεια δεν θα είχαμε κερδίσει. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι κοντά μας και στο Final-4 αλλά και στο πρωτάθλημα και θα δώσει τον καλύτερο τoυ εαυτό να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved