Ταπούτος: «Στο σημείο μηδέν ο Άρης»

Ταπούτος: «Στο σημείο μηδέν ο Άρης»

Στην εντατική βρίσκεται ο Άρης, με τη ζωή του να κρέμεται από μία κλωστή, σύμφωνα με το Χρήστο Ταπούτο.

Ο αρχηγός των Θεσσαλονικιών, μιλώντας στο Libero 107.4, ευχήθηκε να βρεθεί λύση στα οικονομικοδιοικητικά προβλήματα, ώστε η ομάδα να μπορέσει να βρει το δρόμο της. «Η επόμενη σεζόν δεν μπορεί να είναι χειρότερη από τη φετινή», ανέφερε χαρακτηριστικά για την κατάσταση που επικρατεί τώρα στον Άρη και το πώς βλέπει το μέλλον. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον Άρη: «Τις τελευταίες ημέρες έρχονται αισιόδοξα μηνύματα. Υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η λύση και περιμένουμε τις εξελίξεις. Όλοι στην ομάδα θέλουμε να γίνει κάτι και σύντομα, για να μπορέσει να συνεχίσει η ομάδα. Από την αρχή της σεζόν υπάρχουν τα προβλήματα κι ελπίζω κάλλιο αργά παρά ποτέ να βρεθεί μια λύση. Θα θέλαμε φυσικά να έχει συμβεί νωρίτερα, ώστε να αγωνιζόμαστε χωρίς να σκεφτόμαστε τα προβλήματα. Τώρα, τελειώνει η σεζόν, αλλά έστω και αργά ας βρεθεί μια λύση για να μπορέσει και ο Άρης να βρει τον δρόμο του στη συνέχεια».

Για την επιλογή του να αγωνιστεί στον Άρη: «Ήρθα σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα και προσπάθησα να τη βοηθήσω αγωνιστικά, για να βρει το δρόμο της. Τώρα, όμως, είναι στο χέρι των παραγόντων να βρουν μια λύση, με γνώμονα πάντοτε το καλό του Άρη».

Για την αγωνιστική εικόνα του Άρη: «Είμαστε πολύ νέα ομάδα. Είχαμε νέα παιδιά χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία και θέλαμε πολλή δουλειά. Σαφώς, αν δεν είχαμε τις υποχρεώσεις στην Ευρώπη και δίναμε μόνο ένα παιχνίδι την εβδομάδα, θα είχαμε πετύχει μερικές νίκες παραπάνω και θα ήμασταν σίγουρα τουλάχιστον στη εξάδα. Τώρα, θα πρέπει να κερδίσουμε το Περιστέρι και να περιμένουμε ένα δώρο από τον Πανιώνιο για να πάρουμε την 6η θέση».

Για τους στόχους του Άρη: «Ο Άρης τα τελευταία χρόνια κυνηγούσε την 3η θέση, αλλά και φέτος μπορεί να τα καταφέρει, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το εάν πάρουμε τελικά την 6η θέση. Τότε, ίσως μπορέσουμε να σπάσουμε μια έδρα και να φθάσουμε πάλι ψηλά, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν. Πιστεύω, πάντως, ότι κι έτσι ακόμη η σεζόν είναι επιτυχημένη. Η ομάδα είχε πολλά νέα παιδιά, που δούλεψαν πολύ στη διάρκεια της σεζόν».

Για το μέλλον: «Ελπίζω να μπορέσει ο Άρης να κρατήσει ένα βασικό κορμό και την επόμενη χρονιά, ώστε να πάμε ακόμη καλύτερα. Για να γίνει αυτό φυσικά χρειάζεται και διοικητική σταθερότητα. Αν βρεθεί η λύση στο διοικητικό, η επόμενη σεζόν δεν μπορεί να είναι χειρότερη από τη φετινή. Η ομάδα είναι στο σημείο μηδέν τώρα και πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα. Ο Άρης είναι στην εντατική και η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή. Ελπίζω η νέα διοίκηση που θα προκύψει να δώσει ζωή στον Άρη».



Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved