Κουφός: «Σταθεροί στην Α1»

Κουφός: «Σταθεροί στην Α1»

Να σταθεροποιήσει τη θέση του στη μεγάλη κατηγορία θέλει για τον ΑΓΟΡ ο προπονητής του, Στέργιος Κουφός.

Οι Κρητικοί ηττήθηκαν στο Αλεξάνδρειο από τον Άρη, αλλά στην ομάδα έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται την επόμενη χρονιά, όπως εξήγησε ο 47χρονος τεχνικός. «Στο Ρέθυμνο δεν νομίζω ότι ασχολούνται πολλοί με το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, γιατί δεν μπορούμε να διαχειριστούμε τη θέση της ομάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά, δίνοντας το στίγμα για την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την ήττα από τον Άρη: «Υπήρχε μεγάλη επιθυμία να παρουσιαστούμε σαν πραγματικός ΑΓΟΡ, γιατί πιστεύω ότι ήταν από τα παιχνίδια που δίνεις εξετάσεις. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη για το «πέντε στα πέντε», είναι διαφορετικός τελευταία. Από την αρχή της χρονιάς παίζει πολύ καλά κι αν δεν είχαν γίνει κάποια λάθη, συν την παρουσία στην Ευρώπη, θα ήταν σε άλλη βαθμολογική θέση».

Για τη συνέχεια: «Στο Ρέθυμνο δεν νομίζω ότι ασχολούνται πολλοί με το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, γιατί δεν μπορούμε να διαχειριστούμε τη θέση της ομάδας. Βλέποντας το αύριο, νομίζω ότι αντιλαμβάνονται όλοι το μέγεθος της επιτυχίας και πρέπει ειλικρινά να δώσουμε μεγάλη μάχη με τα συγκεκριμένα παιδιά για να τελειώσουμε αξιοπρέπεια».

Για την απώλεια του Ράιτ: «Δεν είναι ότι λείπει μόνο ο Ράιτ, αρχίσαμε να σκεφτόμαστε την επόμενη χρονιά, ούτε καν τα πλέι οφ. Η ομάδα αδυνατεί να βγει στην Ευρώπη. Τελειώνει, πάντως, μια χρονιά που με βρίσκει πολύ ευτυχισμένο. Με την αποχώρησή του, ο Ράιτ σίγουρα χάλασε την τριάδα. Μόνο το επικοινωνιακό σημείο μεταξύ προπονητή και πλέι μέικερ είναι το «Α» και το «Ω». Λείπει και ο Ταρίκ Τζόνσον, δεν έχουμε και ψηλό».

Για το εάν έχει ήδη ληφθεί η απόφαση να μην πάρει μέρος στην Ευρώπη ο ΑΓΟΡ: «Το γήπεδό μας δεν πληροί προϋποθέσεις, ενώ η ομάδα δεν έχει τα χρήματα για να στηρίξει τη προσπάθεια. Θα έχουμε, πάντως, το δικαίωμα».

Για τη σημερινή (24/03) εμφάνιση των παικτών του: «Δεν είδα αθλητικό εγωισμό. Εμείς πρώτα από όλα πρέπει να διαχειριστούμε την επιτυχία της χρονιάς, αλλά και την επόμενη ημέρα, γιατί οι προσδοκίες είναι μεγαλύτερες. Η στεναχώρια είναι ότι σήμερα (24/03) δεν δείξαμε το μπάσκετ που παίζαμε μέχρι πρότινος, παρότι το ήθελα πολύ. Συν τοις άλλοις, υπάρχει πλήθος προτάσεων και για τους άλλους Αμερικανούς και δεν ξέρω τι θα συμβεί».

Για τις προσδοκίες του: «Θα ήθελα να διατηρηθεί αυτή η εικόνα της ομάδας στο χορηγικό κομμάτι. Να υπάρχει και του χρόνου ο κ. Τσομπανάκης και όλοι αυτοί οι 10-11 που είναι στο διοικητικό συμβούλιο. Εγώ θέλω να παίξουμε στην Ευρώπη, γιατί δεν ξέρω εάν θα έχουμε ξανά στο μέλλον αυτήν την ευκαιρία. Ξέρουμε, όμως, ότι οι ομάδες που έπαιξαν στην Ευρώπη το πλήρωσαν πολύ άσχημα. Εγώ θέλω να διατηρηθούν στην ομάδα οι οικονομικές παροχές και να ξέρουμε ότι ο ΑΓΟΡ θα συνεχίσει να είναι σοβαρός. Θέλουμε να είμαστε μια ομάδα σταθερή στην Α1».



Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved