Έρτσεγκ: «Πάντα για νίκη»

Έρτσεγκ: «Πάντα για νίκη»

Για τη συνέχεια σε Ευρωλίγκα και ελληνικό πρωτάθλημα μίλησε ο πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού, Ζόραν Έρτσεγκ.

Ο Σέρβος άσος μίλησε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» και αναφέρθηκε στην εικόνα του τη φετινή σεζόν: «Σίγουρα παίζει ρόλο το γεγονός ότι παίρνω σημαντικά αγωνιστικά λεπτά και αυτό έχει «χτίσει» την αυτοπεποίθησή μου. Νιώθω πιο σίγουρος μέσα στο γήπεδο και αυτό φαίνεται πως με βοηθάει να κάνω αυτά που χρειάζεται η ομάδα μου για να προχωρήσει με νίκες. Δεν θέλω να μιλάω για μένα. Απλώς προσπαθώ για το καλύτερο. Να γίνω πιο δυνατός, κάθε μέρα και καλύτερος. Όταν όλοι μας βελτιωνόμαστε ατομικά, είναι πιο εύκολος ο δρόμος προς την ομαδική άνοδο που είναι και ο αυτοσκοπός μας».

Στην πιθανότητα να τερματίσει αήττητος ο Ολυμπιακός στην κανονική περίοδο της Α1: «Αφού φτάσαμε ως εδώ, ε, το θεωρώ και πιθανό. Κοίταξε πως έχουν τα πράγματα. Ο στόχος είναι να τερματίσουμε πρώτοι στην κανονική περίοδο κι αυτή τη φορά να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα έδρας έναντι του Παναθηναϊκού». Αν χρειαστεί λοιπόν να το κάνουμε αήττητοι, τότε πρέπει να πράξουμε αναλόγως και να μην αφήσουμε καμία ομάδα να αμφισβητήσει αυτή μας τη θέση. Το κλειδί είναι λοιπόν το πλεονέκτημα κι ας μην τερματίσουμε αήττητοι. Καλώς να έρθει άμα συμβεί, θα είναι μία εξαιρετική επίδοση».

Σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ: «Αν και θα ήθελα να μιλήσω για αυτό το παιχνίδι μετά από τον αγώνα με το Μαρούσι που προηγείται, είναι σίγουρο πως για να κερδίσουμε μέσα στην Τουρκία σε ένα γήπεδο με 16.000 αντιπάλους θεατές, πρέπει να βελτιώσουμε πολύ την άμυνά μας και να μείνουμε ανεπηρέαστοι από την ατμόσφαιρα, ώστε να βγάλουμε στην επίθεση το προγραμματισμένο πλάνο του προπονητή μας. Σίγουρα έχουμε πιθανότητες, άλλωστε παίζουμε πάντα για τη νίκη».

Αναφερόμενος στον τελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό είπε: «Κάτσε να φτάσουμε ως εκεί και τα συζητάμε αν θες τότε. Τώρα έχουμε το Μαρούσι, μην ξεχνιόμαστε».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved