Φραγκιάς: «Πιο ψύχραιμοι οι Κρητικοί»

Φραγκιάς: «Πιο ψύχραιμοι οι Κρητικοί»

Η ψυχραιμία των παικτών του ΑΓΟΡ στα τελευταία κρίσιμα λεπτά του αγώνα στο «Μελίνα Μερκούρη» τους έδωσε τη νίκη σύμφωνα με το Στέργιο Κουφό.

Ο τεχνικός του Κολοσσού Ρόδου έδωσε τα συγχαρητήριά του στους Κρητικούς για την κατάκτηση του ροζ φύλλου, αλλά και τη γενικότερη εικόνα τους, ενώ στάθηκε στο επεισόδιο που διαδραματίστηκε στο φινάλε και στέρησε από το Γιάννη Γεωργαλή το δελτίο του. «Πώς, δηλαδή, θα αμυνθεί; Θα πρέπει να πέσει κάτω;», παραπονέθηκε για την απόφαση των διαιτητών. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη νίκη του ΑΓΟΡ: «Συγχαρητήρια στον κόουτς Κουφό για τη νίκη της ομάδας του, αλλά και για την εικόνα που παρουσιάζει μέσα στο γήπεδο. Κανείς δεν το περίμενε στην αρχή της χρονιάς αυτές οι δύο ομάδες (Ρέθυμνο - Κολοσσός) να παίζουν για την τρίτη και τέταρτη θέση ή ακόμα και την πέμπτη. Εμείς ήρθαμε εδώ για να παίξουμε και να κερδίσουμε. Ξέραμε ότι η ομάδα του Ρεθύμνου παίζει με ένα περίεργο στιλ, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα, αλλά στο τέλος και συγκεκριμένα στα 3,5 λεπτά πριν από τη λήξη οι παίκτες του Κουφού ήταν πιο ψύχραιμοι στις επιλογές τους, άνοιξαν το ρυθμό και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη».

Για τη συνέχεια: «Έχουμε ένα παιχνίδι με το Περιστέρι και ένα με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Πανιώνιος αγωνίζεται με Παναθηναϊκό και Καβάλα. Το Ρέθυμνο αγωνίζεται με τον Άρη και τη Δράμα, οπότε ακόμα δεν είναι σίγουρο ποιος θα καταλήξει πού και πώς θα διαμορφωθεί η κατάσταση από την 3η μέχρι και την 5η θέση».

Για τους φιλάθλους του ΑΓΟΡ, αλλά και το επεισόδιο που δημιουργήθηκε στο φινάλε: «Η ατμόσφαιρα ήταν πάρα πολύ ωραία στο γήπεδο και έχω πολλούς φίλους στο Ρέθυμνο και με τον κόουτς γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, ξέρω και το ήθος του. Θεωρώ απαράδεκτο προς το τέλος του παιχνιδιού, το οποίο σχεδόν έχει τελειώσει, να μπει άνθρωπος από την κερκίδα και να χτυπήσει παίκτη. Κράτησαν το δελτίο του Γεωργαλή, ο οποίος ανταπέδωσε τα χτυπήματα. Πώς, δηλαδή, θα αμυνθεί; Θα πρέπει να πέσει κάτω; Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τη φιλοξενία, ούτε από την ατμόσφαιρα ούτε από τη συμπεριφορά του κόσμου. Βοήθησε το Ρέθυμνο πάρα πολύ, σε σωστό πλαίσιο».

Για την άνοδο του επαρχιακού μπάσκετ: «Θα κλείσω με το γεγονός πως Ρέθυμνο και Κολοσσός, ανεξάρτητα πού θα τερματίσουν, είναι πολύ σημαντικό για το ελληνικό μπάσκετ που μπορούν και παρουσιάζουν αυτήν την εικόνα, γεμίζουν τα γήπεδα, παίζουν καλό μπάσκετ και έχουν κερδίσει το σεβασμό σε όλη τη μπασκετική Ελλάδα».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved