Ράιτ: «Ο κόσμος με έκανε να κλάψω»

Ράιτ: «Ο κόσμος με έκανε να κλάψω»

Το όνειρό του, να παίξει κάποια στιγμή στην καριέρα του στην Ευρωλίγκα, αποκάλυψε ο Λαμάρ Ράιτ.

Ο Αμερικανός γκαρντ αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα του ΑΓΟΡ, αφού μεταγράφηκε στην Τσιμπόνα. Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη μεγάλη νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου παραδέχθηκε πως στο παιχνίδι του δεν χωρούν συναισθηματισμοί, όταν όμως τελείωσε ο αγώνας έκλαψε, ενώ ευχαρίστησε τους Κρητικούς για τις πανέμορφες στιγμές που έζησε και το Στέργιο Κουφό για την αυτοπεποίθηση που του έδωσε. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου: «Το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ δύσκολο για εμάς. Είχαμε χάσει με διαφορά τριών πόντων στον πρώτο γύρο και στόχος μας ήταν να κερδίσουμε και να πάρουμε και τη διαφορά. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά και δεν ήξερες ποια από τις δύο θα νικήσει. Ήταν ένα πολύ δυνατό και σκληρό ματς. Στο τέλος κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και καταφέραμε να κερδίσουμε. Παίξαμε καλές άμυνες και τρέξαμε στον αιφνιδιασμό και τελικά φτάσαμε στο στόχο μας».

Για το γεγονός πως έπαιξε για τελευταία φορά με τη φανέλα του ΑΓΟΡ: «Όταν παίζω δεν είμαι συναισθηματικός και προσπάθησα να αφήσω στην άκρη κάποιες καταστάσεις. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο κόσμος με έκανε να κλάψω και ήταν πάρα πολύ συγκινητικός. Αυτό είναι συναισθηματικό για εμένα. Ήταν πολύ δύσκολη και σκληρή σεζόν για εμένα. Στην αρχή δεν είχα αυτοπεποίθηση, τώρα όμως έχω. Στην αρχή δεν ξεκίνησα καλά, αλλά ο προπονητής πίστεψε σε εμένα και με στήριξε και χάρη σε αυτόν έχω ανεβασμένη ψυχολογία και παίζω έτσι όπως παίζω».

Για τον τρόπο που αγωνίζεται ο ΑΓΟΡ: «Όλοι ξέρουν ότι παίζουμε περίεργο στιλ παιχνιδιού, αλλά αυτό μας βγαίνει. Έτσι μπορούμε να κερδίζουμε, μια και οι αντίπαλοι δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν».

Για τους στόχους του ΑΓΟΡ: «Όταν ξεκινήσαμε ο στόχος μας ήταν η παραμονή μας στην κατηγορία και κανείς δεν περίμενε να τερματίσουμε 3οι ή 4οι. Ό,τι έχουμε κάνει είναι πάρα πολύ σημαντικό για την ομάδα, για την πόλη του Ρεθύμνου και για όλο τον κόσμο. Το Ρέθυμνο είναι μικρή πόλη και δίνουμε ελπίδα στον κάθε άνθρωπο που ζει εδώ».

Για την παραμονή του στο Ρέθυμνο: «Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να παραπονεθώ για τίποτα, όλα ήταν υπέροχα στη ζωή μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα και ήμουν μέλος σε αυτή την ομάδα. Στην καριέρα, όσο μεγαλώνω, θέλω να προχωράω και να ανεβαίνω επίπεδα .Είχα και άλλες προτάσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά πιστεύω πως αυτή της Τσιμπόνα είναι η καλύτερη ευκαιρία στην καριέρα μου. Θέλω πάρα πολύ να παίξω στο μέλλον στην Ευρωλίγκα και αυτό θα επιδιώξω. Ευχαριστώ για όλα και για τις πανέμορφες στιγμές που έζησα στο Ρέθυμνο. Θα το θυμάμαι για πάντα».



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved