Ίβκοβιτς: «Αδειάσαμε ψυχικά»

Ίβκοβιτς: «Αδειάσαμε ψυχικά»

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε καλή κατάσταση, απλώς οι παίκτες του άδειασαν ψυχικά μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, σύμφωνα με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Οι Πειραιώτες δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν του Πανιωνίου, στο ΣΕΦ, καθώς η έλλειψη συγκέντρωσης οδήγησε σε αστοχία. Πλέον, όμως, επικεντρώνονται στους προημιτελικούς αγώνες της Ευρωλίγκας κόντρα στη Σιένα, όπως εξήγησε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το σημερινό (16/03) αγώνα. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη νίκη επί του Πανιωνίου: «Εν όψει των πλέι οφ της Ευρωλίγκας, θα μας βοηθήσει ως πρόβα. Ο Πανιώνιος έπαιξε καλά και δυνατά και θα είναι πιο εύκολα για εμάς να καταλάβουμε τα λάθη μας και γιατί τελικά είχαμε για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα τόσο χαμηλά ποσοστά. Δεν ήταν μόνο η καλή άμυνα του Πανιωνίου, για την οποία θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στον κ. Μπαρτζώκα».

Για την κατάσταση του Ολυμπιακού: «Οι παίκτες μου είναι σε καλή κατάσταση, αλλά από τη μία περίμεναν να ξεκινήσει αύριο (17/03) η προετοιμασία για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και από την άλλη άδειασαν ψυχικά μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Πάντα ύστερα από τέτοια παιχνίδια, με τόσο μεγάλη ένταση, βγαίνουν τέτοιες συμπεριφορές. Μόνο ένας ήταν εύστοχος, με 4/4 σουτ, ο Λο, που δεν είναι σουτέρ και προερχόταν από τραυματισμό. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνετε την ψυχολογία τους. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση».

Για τη συνέχεια: «Έχουμε μεγάλη ευκαιρία να παίξουμε στα πλέι οφ, που είναι μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα, συνεχίζουμε και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχουμε αρκετές ημέρες μπροστά μας για τα παιχνίδια με τη Σιένα και θέλω να ευχαριστήσω τη διοργανώτρια αρχή που μας βοήθησε να έχουμε μία ημέρα παραπάνω για την προετοιμασία. Από την άλλη, η ώρα δεν μας βοήθησε. Το γήπεδο ήταν άδειο και δυσκολευτήκαμε πολύ να οργανώσουμε τις προπονήσεις και την καθημερινότητά μας. Τέτοιες ώρες δεν τις καταλαβαίνω. Είναι τόσο σημαντικό το ποδόσφαιρο, που παίρνει όλες τις ώρες; Ίσως να είναι λογικό, τι να πω».



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved