Αλεξανδρής: «Πολύ μεγάλη η ταλαιπωρία»

Αλεξανδρής: «Πολύ μεγάλη η ταλαιπωρία»

Οδικώς θα μεταβεί στην Αθήνα, για το σαββατιάτικο (17/03) αγώνα του με αντίπαλο το Μαρούσι, ο Άρης.

Όπως και στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος, οπότε είχαν χρησιμοποιήσει πούλμαν για να ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα για την αναμέτρησή τους με τον Παναθηναϊκό, έτσι και τώρα οι διοικούντες τους Θεσσαλονικείς επέλεξαν το συγκεκριμένο τρόπο για να εξοικονομήσουν χρήματα. Μιλώντας στο Europe 1, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής παραδέχθηκε πως δεν ήταν ενήμερος για το οδικό ταξίδι και τόνισε την έντονη δυσαρέσκεια που του εξέφρασαν οι παίκτες του, μόλις μία ημέρα μετά τη μεγάλη νίκη τους στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το γεγονός πως ο Άρης θα ταξιδέψει με πούλμαν στην Αθήνα: «Δεν το ήξερα αυτό το πράγμα. Με ενημέρωσε ο μάνατζερ, Βασίλης Βουρτζούμης, πριν από τη σημερινή (15/03) προπόνηση. Στεναχωρήθηκα... Ήρθαν όλα τα παιδιά σε εμένα, για να διαμαρτυρηθούν κατά κάποιον τρόπο. Μου έλεγαν «αυτή είναι η ανταμοιβή μας ύστερα από μια τόσο μεγάλη νίκη;». Εγώ, πάντως, προσπαθώ να μένω ουδέτερος. Είναι λεπτή η θέση μου... Το άσχημο είναι που χαλάει η διάθεση της ομάδας. Μετά την προπόνηση, τα περισσότερα σχόλια ήταν για αυτό το θέμα, είτε χιουμοριστικά είτε σοβαρά».

Για το πολύωρο ταξίδι: «Είναι πολύ κουραστικό το ταξίδι με πούλμαν, το είχαμε κάνει και την 1η αγωνιστική για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ειδικά στην επιστροφή είχαμε... στραβώσει όλοι από την κούραση! Είχαμε φτάσει στις 04.00 στη Θεσσαλονίκη. Αν τώρα μεσολαβήσει και καμιά καθυστέρηση στο αντιντόπινγκ κοντρόλ, θα είναι πολύ μεγάλη η ταλαιπωρία...».

Για τα χρήματα που εξοικονομεί ο Άρης: «Δεν γνωρίζω πόσα χρήματα εξοικονομούνται με αυτόν τον τρόπο. Από ό,τι με ενημέρωσαν από την ΚΑΕ, είχαμε βρει κάποια αεροπορικά εισιτήρια σε καλή τιμή, αλλά δεν τα κλείσαμε και τα επόμενα που βρήκαμε ήταν λίγο πιο ακριβά. Δεν νομίζω, πάντως, να έχει ξανασυμβεί αυτό το πράγμα σε άλλη ομάδα φέτος, ίσως μόνο στο Μαρούσι».

Για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει αύριο (15/03) ο Άρης: «Στις 11.00 έχουμε προπόνηση και θα αναχωρήσουμε μετά τις 13.00. Έχουμε μεριμνήσει ώστε τουλάχιστον να φάμε κατά τη διαδρομή, για να μη χρειαστεί να σταματήσουμε, για να κερδίσουμε χρόνο. Μόλις φθάσουμε στην Αθήνα, θα πρέπει να κάνουμε και τη μελέτη του αντίπαλου στο βίντεο».



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved