Βεργίνης: «Όλα προς το καλύτερο»

Βεργίνης: «Όλα προς το καλύτερο»

Αν και η κατάσταση δεν εξελίσσεται τόσο καλά όσο ο ίδιος θεωρούσε στην αρχή της σεζόν, ο Δημήτρης Βεργίνης εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον.

Ο 25άχρονος γκαρντ του Άρη, με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Μετρόπολις», εμφανίστηκε σίγουρος πως η φετινή σεζόν θα αφήσει κάτι ιδιαίτερο για τους Θεσσαλονικείς, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνουν το βήμα παραπάνω, μπαίνοντας έστω και τη… δωδεκάτη ώρα στην 6άδα, κάτι που θα δώσει πολύ μεγάλη χαρά όχι μόνο στους ίδιους, αλλά κυρίως στους φιλάθλους τους. Ωστόσο, θα πρέπει να συνεχίσουν νικηφόρα κι από εκεί και πέρα να περιμένουν «στραβοπάτημα» της Καβάλας. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη νίκη του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και βαθμολογικά, αλλά και λόγω του αντιπάλου. Ξέραμε ότι έπρεπε να μπούμε δυνατά και να βγάλουμε ενέργεια και πάθος. Ο κόσμος ήταν καταλυτικός, γιατί μας έδωσε μεγάλη δύναμη, κάτι που βγήκε στο γήπεδο και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου (49-38): «Πήραμε μεγάλη διαφορά στο ημίχρονο. Φέτος στα παιχνίδια μας στο τρίτο δεκάλεπτο χάνουμε τις διαφορές που παίρνουμε. Είπαμε στα αποδυτήρια ότι δεν πρέπει να γίνει αυτό και στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου είπαμε να μπούμε και να κρατήσουμε το σκορ, όπως και έγινε».

Για το γεγονός πως απώλεσαν στο φινάλε την υπέρ τους διαφορά (18π.): «Είχαν προβλήματα με τα φάουλ και ο Ταπούτος και ο Τσαλδάρης. Όποιες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίσαμε, όμως, αντεπεξήλθαμε. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι χρειαζόμασταν όλους τους παίκτες, όπως και έγινε».

Για την ποιότητα του χθεσινού (14/03) ντέρμπι: «Στα ντέρμπι δεν γίνονται και τα καλύτερα παιχνίδια. Δεν νομίζω ότι είχαμε καλό και ποιοτικό παιχνίδι. Είχε πάθος, ήταν νευρικό και το ότι πήραμε τη νίκη ήταν σημαντικό».

Για την 20άλεπτη αναβολή του τζάμπολ: «Αυτό ήταν το γεγονός που χάλασε την πολύ ωραία ατμόσφαιρα, τα όσα διαδραματίστηκαν με τα όσα έπεσαν στο γήπεδο. Τα χαρτάκια δημιουργούν πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Οι κροτίδες και κάποια άλλα πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν ταιριάζουν σε τέτοια ωραία ατμόσφαιρα».

Για τη συνέχεια: «Θα παλέψουμε με την Καβάλα κι αν κάνουμε το «έξι στα έξι» θα έχουμε πιθανότητες να μπούμε στην εξάδα. Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη χθες (14/03), κυρίως βαθμολογική. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, ακόμα και με το Μαρούσι, αλλά και με το Ρέθυμνο και με το Περιστέρι. Από εκεί και πέρα, με την Καβάλα που διεκδικεί την 6η θέση θα κοιτάξουμε πρώτα τι θα κάνουμε εμείς κι ύστερα θα περιμένουμε».

Για τα προβλήματα που ταλαιπωρούν φέτος τον Άρη: «Όλοι καταλαβαίνουμε τα προβλήματα. Αυτό που εύχομαι είναι να γίνει εξυγίανση στην ομάδα και να πάνε όλα προς το καλύτερο. Ήμουν αισιόδοξος από την αρχή, αλλά τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά. Στόχος είναι η 6η θέση και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Πιστεύω ότι θα αφήσει κάτι ιδιαίτερο αυτή η χρονιά κι αν κάνουμε το βήμα παραπάνω θα δώσουμε μεγάλη χαρά στον κόσμο του Άρη».



Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved