Δημητρακόπουλος: «Έπρεπε κάποτε να απαντήσουμε»

Δημητρακόπουλος: «Έπρεπε κάποτε να απαντήσουμε»

Στις συνεχείς προκλήσεις και αντίστοιχες μηνυτήριες αναφορές του Παναγιώτη Αγγελόπουλου σε βάρος του Παναθηναϊκού έπρεπε να απαντήσει η πλευρά του «τριφυλλιού», όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο νομικός σύμβουλος της «πράσινης» ΚΑΕ, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο κ.Δημητρακόπουλος μίλησε στον «Sentra 103,3», τονίζοντας πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, του οποίου εξήραν τη συμπεριφορά, σε αντίθεση με τον αδερφό του, Παναγιώτη.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Κ.Δημητρακόπουλος:

«Με στεναχώρια αποφάσισε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά εις βάρος του Π. Αγγελόπουλου. Ο Γ.Αγγελόπουλος έχει εξαιρετική συμπεριφορά και αξίζει να το αναφέρουμε δημοσίως», είπε αρχικά ο νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

«Ο Π.Αγγελόπουλος έχει καταθέσει στο παρελθον αντίστοιχες αναφορές. Με τον Διαμαντίδη έκανε τα ίδια, όταν έγινε το περιστατικό με τον Τεόντοσιτς. Σαν Παναθηναϊκός, εμείς δεν είπαμε να τιμωρηθεί ο Τεόντοσιτς. Γίνονται αλλεπάλληλες και διαχρονικές προκλήσεις και από τον Αγγελόπουλο. Πριν τον τελικό κυπέλλου, ζήτησε από τον κ.Σκινδήλια την ποινική δίωξη του Θ.Γιαννακόπουλου με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση για την κατανομή των εισιτηρίων του τελικού. Γιατί δεν αφήνει την δικαιοσύνη να αποφασίσει από μόνη της και κάνει δίωξη;»

«Του το έχω πει προσωπικά να μην κυνηγάει τον Παναθηναϊκό και δε με άκουσε. Την υπέγραψα και εγώ την αναφορά για να του δείξω πως δεν είναι σωστή η συμπεριφορά του. Φοράει το μπλουζάκι ο ηγέτης της ομάδας, ενώ δεν θα γινόταν τίποτα αν για παράδειγμα το φορούσε ένας πιτσιρικάς. Όταν έγινε το παιχνίδι του τελικού έγιναν τα επεισόδια λόγω της μπλούζας αυτής. Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο κ.Αγγελόπουλος και όχι εμείς».

«Ο νόμος αξιώνει από τους ηγέτες των ομάδων να μην ενθαρρύνουν την διάθεση των φιλάθλων να αρχίσουν επεισόδια. Η συμπεριφορά του Π.Αγγελόπουλου δεν συνάδει με τη συμπεριφορά προέδρου ομάδας. Για πρόεδρος συνδέσμου μπορεί... Σαν ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα στραφούμε ποτέ σε βάρος των φιλάθλων του Ολυμπιακού ή κατά των παικτών του. Όμως εκείνοι το κάνουν για χρόνια. Έπρεπε κάποτε να απαντήσουμε».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved