Αλεξανδρής: «Νευρικό και σκληρό παιχνίδι»

Αλεξανδρής: «Νευρικό και σκληρό παιχνίδι»

Όλα πήγαν κατ’ ευχήν για τον Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον προπονητή του, Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Ο Μακεδόνας τεχνικός των «κιτρίνων» ανέλυσε την εικόνα του σημερινού (14/03) αγώνα στο Αλεξάνδρειο, τον οποίο χαρακτήρισε νευρικό και σκληρό, ζήτησε συγγνώμη για την καθυστέρηση της έναρξης εξαιτίας των καπνογόνων που δημιούργησαν αποπνικτική ατμόσφαιρα στο κλειστό και τόνισε πως η προσπάθεια του ίδιου και των παικτών του θα συνεχιστεί μέχρι τέλους. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την εικόνα του ντέρμπι: «Ήταν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με εκείνο του πρώτου γύρου, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι πλέον τελείως διαφορετική ομάδα, μια και έχασε πέντε παίκτες, ενώ πήρε άλλους τέσσερις. Μόνο ο Παναθηναϊκός κι εμείς, που κάναμε μόνο μία αλλαγή παίκτη, δεν προχωρήσαμε σε μεγάλες προσθαφαιρέσεις μέσα στη σεζόν. Στηρίξαμε τα νέα παιδιά που έχουμε, δίνουμε χαρά στον κόσμο με αυτή την ομάδα και παράλληλα δικαιώνεται η σκέψη μας ότι μπορούμε να κρατήσουμε αρκετούς παίκτες και για τα επόμενα χρόνια».

Για την καθυστέρηση του τζάμπολ, εξαιτίας των καπνογόνων που άναψαν οι φίλαθλοι του Άρη: «Στον πρώτο γύρο, στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, δεν μου άρεσαν αυτά που είχαν συμβεί, για αυτό οφείλω να ζητήσω τώρα συγγνώμη από το Σούλη Μαρκόπουλο. Δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά από τον κόσμο σήμερα (14/03). Μας ενόχλησε αυτό που συνέβη. Ήταν καταστροφικό, μας έκοψε το ρυθμό από το ζέσταμα. Επιπλέον, ο Ντέιβις έχει πρόβλημα άσθματος και η αποπνικτική ατμόσφαιρα τού δημιούργησε πρόβλημα στην αναπνοή».

Για το αγωνιστικό χαρακτήρα του ντέρμπι: «Έγινε ένα παιχνίδι νευρικό και σκληρό. Το οριακό σημείο ήταν όταν πήραμε τη διαφορά των 18 πόντων. Σε εκείνο το σημείο κάποια σφυρίγματα πιστεύω πως μας αδίκησαν, μετά έπεσε η διαφορά στους 10-11 πόντους και από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε να τη συντηρήσουμε μέχρι το τέλος. Στο πρώτο ημίχρονο αποδώσαμε με πολύ μεγάλη επιτυχία στην άμυνα, στο δεύτερο μέρος όχι και τόσο. Παράλληλα, περιορίσαμε επιθετικά κάποιους παίκτες του ΠΑΟΚ, πάνω στους οποίους επικεντρωθήκαμε. Από τη στιγμή που κερδίσαμε με 10 πόντους εκτιμώ ότι όλα πήγαν καλά».

Για την έλλειψη «καθαρού» πλέι μέικερ: «Το τέταρτο φάουλ του Βεργίνη μας έκανε προσεκτικούς, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν έχουμε κανέναν «καθαρό» πλέι μέικερ μετά τη φυγή του Τζέιμς. Ούτε ο Μαυραειδής ούτε ο Βεργίνης είναι «καθαροί» πλέι μέικερ».

Για τους συνεργάτες του: «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους στους συνεργάτες μου, σε όλο το προσωπικό της ομάδας. Όλοι οι παίκτες είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από τη δουλειά που γίνεται».

Για το γεγονός πως τα ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ δεν έχουν πια την αίγλη του παρελθόντος: «Εδώ και δέκα χρόνια υπάρχει φθίνουσα πορεία για τις ομάδες, που έχουν προβλήματα. Πρώτος στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση, όπως για τις περισσότερες ομάδες στην Ελλάδα. Χρειάζονται υπομονή, οργάνωση και προγραμματισμός για να επανέλθουν ψηλά. Δεν γίνεται από τη μία στιγμή στην άλλη να ξαναφθάσουν ψηλά οι ομάδες. Φυσικά, θα πρέπει να τσοντάρουν οικονομικά κάποιοι άνθρωποι και επιχειρηματίες, όπως συνέβαινε και παλιότερα».

Για τη συνέχεια: «Θέλουμε να πετύχουμε ό,τι καλύτερο γίνεται. Δεν θα σταματήσουμε μέχρι το τέλος την προσπάθειά μας. Το μεθεπόμενο Σάββατο (24/03) έχουμε στο γήπεδό μας ένα δύσκολο παιχνίδι με το Ρέθυμνο και θέλουμε να έχουμε και σε εκείνο το παιχνίδι αντίστοιχη συμμετοχή και βοήθεια από τον κόσμο, όπως έγινε σήμερα (14/03)».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved