Αγγέλου: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα»

Αγγέλου: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα»

Ο Ολυμπιακός μπορεί να διεκδικήσει το μεγάλο στόχο του, την κατάκτηση του πρωταθλήματος, σύμφωνα με το Βαγγέλη Αγγέλου.

Ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο της πειραϊκής ομάδας, μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6, εξήγησε πως στην ομάδα έχουν αυτοπεποίθηση και σύμπνοια κι αυτό τους κάνει δυνατούς εν όψει του φινάλε της περιόδου. «Πιστεύω πως όλοι μαζί μπορούμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας στερούν όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας το παράπονό του για την αντιμετωπιση που τυγχάνουν οι Πειραιώτες από τη διαιτησία. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι για τον κόσμο, με ενδιαφέρον. Είχε έντονα συναισθήματα από τις διακυμάνσεις του σκορ και για τις δύο ομάδες. Ειδικότερα για εμάς, καθαρά τεχνικά, θα βρούμε πράγματα που ενόχλησαν και αδίκησαν την ομάδα μας».

Για τη βελτίωση του Ολυμπιακού μετά τον Ιανουάριο: «Τα τελευταία δύο χρόνια ο Ολυμπιακός κινείται σε μια ταχύτητα πάνω στη φιλοσοφία του κ. Ίβκοβιτς. Πέρυσι έχασε άδικα το πρωτάθλημα. Φέτος, σε συνεννόηση με τη διοίκηση, παίζει με ένα διαφορετικό τρόπο. Έχει νέους παίκτες, με ταχύτητα και καθαρή τεχνική του μπάσκετ. Κάποιοι το αξιολογούν διαφορετικά αυτό, αλλά η γραμμή του Ολυμπιακού έχει σεβασμό. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται αποτελέσματα και κάποιοι παράγοντες τού τα στερούν».

Για τα τελευταία έξι λεπτά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, για τα οποία διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός: «Οι διαιτητές έχουν το σεβασμό μας, από όλους στην ομάδα. Γενικά, όλοι οφείλουν να τους σέβονται. Όμως, η αντίπαλη ομάδα βρίσκει έναν τρόπο να δυναμιτίζει την κατάσταση πριν από τα παιχνίδια. Επηρεάζει τους διαιτητές στην ψυχολογία, με αποτέλεσμα αυτό να αδικεί την ομάδα μας. Έχουμε έναν παίκτη που είναι πανευρωπαϊκής εμβέλειας (σ.σ. Σπανούλης), αλλά δεν έχει την ίδια αντιμετώπιση με άλλους παίκτες. Αν δείτε τον τελικό, είχε λιγότερα κερδισμένα φάουλ σε σχέση με αντίπαλα γκαρντ. Η παρουσία του Μάριτς με τον τρόπο που παίζει άμυνα είναι ντροπή προπονητική. Θεωρώ πως ήταν σκάνδαλο τα φάουλ σε Σπανούλη και Ντόρσεϊ. Το επιθετικό που δόθηκε στον Αμερικανό, αλλά και το τελευταίο (στο Διαμαντίδη) που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Προσπαθούμε να έχουμε κόσμιο τρόπο έκφρασης, αλλά δυστυχώς επηρεάζονται τα πάντα στην Ελλάδα. Και στο παιχνίδι πρωταθλήματος υπάρχουν παράπονα από τη διαιτησία, όπου χάσαμε -αναίτια- 16 πόντους διαφοράς. Δεν καταλαβαίνω τη δήλωση του κ. Γιαννακόπουλου που είπε πως έχει… γαλουχήσει την Ευρώπη έξι φορές. Με αυτό το σκεπτικό, δηλαδή, τι πρέπει να γίνει στην Ελλάδα;».

Για το τι περιμένει στο τέλος της σεζόν: «Το ίδιο έργο παρακολουθούμε τα τελευταία χρόνια, όπου στο τέλος ξέρουμε ποιος… σκοτώνεται. Είναι απόφαση της δικής μας διοίκησης, να προσπαθεί στο γήπεδο η ομάδα μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και πιστεύω πως και εκείνη έχει κερδίσει το στοίχημα με τον κόσμο της. Πιστεύω πως όλοι μαζί μπορούμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας στερούν όλα αυτά τα χρόνια».

Για το εάν έχει φθάσει στο ταβάνι του ο Ολυμπιακός φέτος: «Ο Ολυμπιακός, όπως έχει πει ο προπονητής, δίνει μάχη με το χρόνο. Ο ενθουσιασμός και η ενέργεια είναι άλλο πράγμα σε σχέση με άλλα χρόνια και αυτό προσπαθεί να το κάνει και εμπειρία. Είμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο της χρόνιας. Προετοιμάζουμε το παιχνίδι της Παρασκευής (16/03) με τον Πανιώνιο και μετά έχουμε τα δύο παιχνίδια με τη Σιένα. Εκεί θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, δυνατοί και όλοι μαζί. Η καθημερινότητα και το παρόν της ομάδας έχουν αυτοπεποίθηση και σύμπνοια. Κι αυτό μας κάνει δυνατούς για το τέλος που πλησιάζει».

http://adminbeta.onsports.gr/administrator


Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved