Βεργίνης: «Τώρα είμαστε έτοιμοι»

Βεργίνης: «Τώρα είμαστε έτοιμοι»

Πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στο αυριανό (14/03) ντέρμπι στο Αλεξάνδρειο είναι οι παίκτες του Άρη σύμφωνα με το Δημήτρη Βεργίνη.

Ο 25άχρονος γκαρντ των «κιτρίνων», μιλώντας στο Άρης FM 92.8, εξήγησε πως έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και με τη βοήθεια των φιλάθλων τους, που αναμένουν να δημιουργήσουν καυτή ατμόσφαιρα, μπορούν να πάρουν τη νίκη στον αυριανό (14/03) κρίσιμο αγώνα. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την αγωνιστική κατάσταση του Άρη: «Τον τελευταίο καιρό μάς ταλαιπωρούσαν κάποιοι τραυματισμοί, αλλά τώρα είμαστε έτοιμοι για τον αυριανό (14/03) κρίσιμο αγώνα. Είχαμε αρκετό καιρό να προετοιμαστούμε και πλέον είμαστε έτοιμοι».

Για την ποιότητα των προπονήσεων από τη στιγμή που ολοκλήρωσαν τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους: «Σίγουρα το Eurocup είναι μια διοργάνωση που φέρνει παραπάνω κούραση, αλλά είναι καλή, γιατί όταν έχεις δύο παιχνίδια την εβδομάδα βρίσκει ρυθμό κάθε παίκτης ξεχωριστά, αλλά και η ομάδα και νομίζω ότι είναι το καλύτερο. Επιπλέον, ο Άρης είναι ομάδα που ταυτίζεται με την Ευρώπη κι είναι δύσκολο για κάποιον να βάλει στο μυαλό του τον Άρη χωρίς την Ευρώπη. Σίγουρα υπήρχε κόπωση από κάποια ταξίδια και τώρα είμαστε πιο ξεκούραστοι για να αντιμετωπίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια».

Για την προσπάθεια εισόδου στην 6άδα: «Εμείς είχαμε βάλει ως στόχο να κάνουμε το «έξι στα έξι», για να φτάσουμε στην 6η θέση. Κάναμε τα δύο πρώτα βήματα και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι κρίσιμο για να προχωρήσουμε. Σίγουρα ένα ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ ξέρουμε τι σημαίνει, αλλά έχει και μια ξεχωριστή σημασία βαθμολογικά».

Για τη μετάδοση του κλίματος που επικρατεί σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις, από τους Έλληνες στους ξένους παίκτες: «Σίγουρα δεν γνωρίζουν πολύ καλά πώς είναι ένα ντέρμπι μέσα στο Αλεξάνδρειο. Βέβαια, κατάλαβαν με το που ήρθαν ότι ο ΠΑΟΚ είναι η αντίπαλη ομάδα στην πόλη μας. Έχουν ενημερωθεί πώς ήταν παλαιότερα και πώς είναι τώρα και έχουν συνειδητοποιήσει ότι είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες».

Για εάν πρόκειται για παιχνίδι των «κοντών»: «Μπορείς να το πεις κι αυτό. Ο ΠΑΟΚ στηρίζεται και στον Ντικούδη που παίρνει αρκετές πρωτοβουλίες. Έχει και πολύ καλή περιφέρει. Έχει κάνει κάποιες αλλαγές κι έχει δείξει καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Πρόκειται για διαφορετική ομάδα. Είχαμε αρκετές ημέρες να δούμε πώς παίζει πια ο ΠΑΟΚ και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το αυριανό (14/03) παιχνίδι».

Για το ρυθμό του ντέρμπι: «Ο ρυθμός θα προκύψει από το παιχνίδι. Το σημαντικό είναι ότι παίζουμε στην έδρα μας. Θα προσπαθήσουμε να τρέξουμε για να βάλουμε εύκολα καλάθια, κάτι που καταφέραμε στα δύο τελευταία παιχνίδια».

Για τους φιλάθλους του Άρη: «Πραγματικά, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα γεμίσει το γήπεδο και οι φίλαθλοί μας με τον μοναδικό τρόπο που γνωρίζουν θα δημιουργήσουν καυτή ατμόσφαιρα και θα μας δώσουν δύναμη για το παιχνίδι».

Για τον έως τώρα απολογισμό: «Η χρονιά πέρασε αρκετά γρήγορα, είχαμε και την Ευρώπη. Στην αρχή πίστευα ότι θα είναι δύσκολη χρονιά, αλλά ήμουν εξ αρχής αισιόδοξος και πίστευα ότι θα ήμασταν σε καλύτερο σημείο. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν μπορούσε να αλλάξουμε κάτι. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να πετύχουμε το στόχο μας και στα πλέι οφ κανείς δεν ξέρει τι γίνεται».



Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved