Ταπούτος: «Πρέπει να τα δώσουμε όλα»

Ταπούτος: «Πρέπει να τα δώσουμε όλα»

Ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (14/03) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών με τον Χρήστο Ταπούτο να τονίζει πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα.

Ο αρχηγός του Άρη μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Άρης FM 92,8» και τόνισε αναλυτικά: «Μέχρι στιγμής πάνε πολύ καλά πράγματα. Δεν έχουμε προβλήματα μετά και από τη δικιά μου επιστροφή. Δουλεύουμε σωστά και είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Τετάρτης. Όταν η ομάδα έχει λίγα άτομα για να ανταποκριθεί σε δύο παιχνίδια την εβδομάδα, η κούραση είναι μεγάλη και είναι λογικό να υπάρχουν τραυματισμοί. Προσπαθούμε να τους αντιμετωπίζουμε και να είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια».

Στην συνέχεια ο αρχηγός του Άρη ανέφερε: «Μέχρι στιγμής είμαστε μέσα στον στόχο που είχαμε βάλει μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, να κάνουμε δηλαδή το απόλυτο. Θέλουμε τη νίκη την Τετάρτη και για τους βαθμούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους. Μια νίκη επί του ΠΑΟΚ είναι πάντα σημαντική. Σου δίνει ώθηση για τη συνέχεια αλλά και καλή ψυχολογία για να ανταποκριθείς στους επόμενους αγώνες. Και εμείς και ο κόσμος το περιμένουμε πώς και πώς. Πρέπει να τα δώσουμε όλα, αλλά και ο κόσμος να έρθει να μας συμπαρασταθεί ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το τι πρέπει  να προσέξει ο Άρης στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Ταπούτος σημείωσε: «Θα εξετάσουμε τον αντίπαλό μας αλλά θεωρώ ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι θα το κερδίσουμε αν επιβάλουμε τον ρυθμό μας και κάνουμε το παιχνίδι μας. Εξαρτάται καθαρά από εμάς. Βασικό κομμάτι είναι η τακτική. Πρέπει να διαβάσεις τον αντίπαλο και να κάνεις αυτά που έχεις σχεδιάσει. Από την άλλη, ένα παιχνίδι ιδιαίτερο όπως αυτό, θα κριθεί στο πάθος, τη θέληση και στο ποιος θέλει να το κερδίσει περισσότερο. Και εμείς, μαζί με τον κόσμο πρέπει να το δείξουμε αυτό από το ξεκίνημα».

Για το κάτι παραπάνω που δίνει ο ίδιος στα ντέρμπι δήλωσε: «Προσπαθώ γενικά σε κάθε παιχνίδι αλλά είναι ορισμένα ματς που σου βγαίνει από μόνο του να δώσεις το κάτι παραπάνω. Θα παίξει ρόλο από όλους τους παίκτες αυτό το κάτι παραπάνω για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Όσον αφορά για του ξένους συμπαίκτες του είπε: «Τα παιδιά προσπαθούν να καταλάβουν που βρίσκονται και σε ποια ομάδα αγωνίζονται. Προσπαθούμε οι Έλληνες να τους το περάσουμε. Ένα γεμάτο γήπεδο δίνει ώθηση και στους ξένους. Το έχουμε δει και στον αγώνα με την Ρουντούπις όπου το γήπεδο ήταν σχεδόν γεμάτο αλλά και στο ματς με τον Παναθηναϊκό που μπορεί να μην κερδίσαμε αλλά η ομάδα έδειξε ότι αλλιώς παίζει με τον κόσμο το πλευρό της».

Σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο Ελληνικό μπάσκετ δήλωσε: «Οι ομάδες προσπαθούν με φτηνές και οικονομικές λύσεις να διαμορφώσουν το ρόστερ τους και όταν ένας παίκτης δεν τους κάνει τον αλλάζουν. Δυστυχώς το μπάσκετ έχει πάρει την κατηφόρα και δεν ξέρω πότε θα σταματήσει. Βλέπουμε πολλούς να πηγαίνουν στο εξωτερικό και αν δεν αλλάξει κάτι, δεν θα σταματήσει αυτό».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του και στέλνοντας το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Άρη, ο Χρήστος Ταπούτος ανέφερε: «Αναμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και εύχομαι η ομάδα να ανταποκριθεί και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».



Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved