Ομπράντοβιτς: «Με τους Γιαννακόπουλους έχουμε κατακτήσει τα πάντα»

Ομπράντοβιτς: «Με τους Γιαννακόπουλους έχουμε κατακτήσει τα πάντα»

Για την οικογένεια Γιαννακόπουλου, το μέλλον του και τη δίψα που υπάρχει ακόμη στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση τίτλων μίλησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Πραγματικά, ήταν έντονος ο τρόπος που πανηγυρίσαμε. Ομως αυτό συνέβη από τον τρόπο που εξελίχθηκε το ματς. Ήταν ένας από τους καλύτερους τελικούς που έχουμε παίξει ποτέ, ενώ αντίπαλός μας βέβαια ήταν ο Ολυμπιακός. Αναφερόμαστε σε έναν τελικό όπου ακόμα και ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει νικήσει. Μην ξεχνάμε ότι ουσιαστικά κρίθηκε σε μία φάση. Ήμασταν λοιπόν όλοι πολύ ευτυχισμένοι, ήταν εκπληκτικό αυτό που πετύχαμε και στη διάρκεια ενός τελικού που είχε έντονα συναισθήματα», είπε αρχικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην εφημερίδα «Goal».

-Πριν από λίγο καιρό είχατε πει ότι «ίσως για κάποιους από εμάς να είναι η τελευταία χρονιά και πρέπει να το καταλάβουν οι παίκτες», με αφορμή την απόφαση αποχώρησης που έχει λάβει η οικογένεια Γιαννακόπουλου. Πιστεύετε ότι αυτό το έχουν βάλει πια στο μυαλό τους οι παίκτες;

«Οι παίκτες μου είναι έξυπνοι. Πρέπει να σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας ανεξαρτήτως της απόφασης της οικογένειας Γιαννακόπουλου. Κοιτάξτε... Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός διοικούνται από δύο ισχυρές οικογένειες. Πρέπει να σεβόμαστε την οικογένεια Γιαννακόπουλου και την οικογένεια Αγγελόπουλου, καθώς χωρίς αυτούς το μπάσκετ θα ήταν διαφορετικό. Στηρίζουν το μπάσκετ και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Σε ό,τι αφορά τη δική μου σχέση με την οικογένεια Γιαννακόπουλου, δεν υπάρχουν λόγια ώστε να περιγράψω ακριβώς το πόσο τους αγαπώ και τους σέβομαι. Ο κύριος Θανάσης ήρθε κοντά μας πριν από τον τελικό και καταλάβαμε όλοι ότι βρίσκεται δίπλα μας. Αν αποφασίσουν να παραμείνουν τελικά, θα είμαι πολύ ευτυχισμένος, κυρίως για τους ίδιους. Ακριβώς επειδή γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι τρόπος ζωής για αυτούς και με την οικογένεια Γιαννακόπουλου στην ηγεσία η ομάδα έχει κατακτήσει τα πάντα».

-Πιστεύετε ότι αυτό το τρόπαιο λειτουργεί ως επιπλέον κίνητρο για δουλειά με μεγαλύτερη διάθεση, καθώς ακολουθούν σημαντικές υποχρεώσεις;

«Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Και είμαι περήφανος γιατί μετά την κατάκτηση του τροπαίου ήρθαν παίκτες μου και μου είπαν ότι απ' εδώ και στο εξής θα δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά. Έχουμε δέκα μέρες να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τη Μακάμπι κι αυτό το Κύπελλο δίνει κίνητρο σε όλους μας: Στους ιδιοκτήτες, στο προπονητικό τιμ, στους συνεργάτες μας, στους παίκτες και στον κόσμο μας, Ολοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα».

-Ξέρω ότι δεν σας αρέσει να μιλάτε ξεχωριστά για παίκτες, αλλά θα επιμείνω για τις περιπτώσεις των Γιασικεβίτσιους και Μπατίστ.

«Ο Σάρας βρίσκεται ξανά μαζί μας από το καλοκαίρι. Όλοι γνωρίζουν την αξία του. Είναι πανέξυπνος και καταλαβαίνει το παιχνίδι όσο λίγοι. Κατάλαβε πώς έπαιξε στο πρώτο μέρος του τελικού και πώς στο δεύτερο. Για αυτόν είναι σημαντικό το ότι ανήκει στον Παναθηναϊκό και το αισθάνεται.

Για τον Μάικ... Τι να πρωτοπείς; Στα 36 του χρόνια έχει κατακτήσει τα πάντα, αλλά ενώ είχε πρόβλημα τραυματισμού, μας είπε ότι θα είναι παρών ό,τι κι αν γίνει στον τελικό. Άλλωστε τον φωνάζουμε... Μιχάλη πια! Μια φορά που ήταν απόντες ο Διαμαντίδης και ο Τσαρτσαρής από έναν αγώνα, είπαμε στον Μάικ ότι θα ήταν ο αρχηγός κι έκανε σαν μικρό παιδί».

Τέλος, για την αφιέρωση που του έκανε ο Αντώνης Ρέμος με το τραγούδι «Μη φύγεις», ο Σέρβος τεχνικός είπε: «Τι να πω; Διασκεδάσαμε όλοι μαζί, ο Αντώνης είναι καλός μου φίλος. Καταλαβαίνω τους στίχους, άλλωστε ξέρω τα τραγούδια του. Είμαι μέλος του Παναθηναϊκού, είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό και για μένα όλα είναι ξεκάθαρα. Δεν χρειάζεται να πω τίποτε παραπάνω, είμαι σαφής».



Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved