Γιαννακίδης: «Ικανοποιημένοι μόνο με την 6η θέση»

Γιαννακίδης: «Ικανοποιημένοι μόνο με την 6η θέση»

Να εξαντλήσει τις πιθανότητες να πλασαριστεί στην 6άδα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος θέλει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το Μιχάλη Γιαννακίδη.

Ο αρχηγός του «Δικεφάλου του Βορρά», μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis», εξήγησε πως ναι μεν ο στόχος της κατάκτησης της 6ης θέσης είναι δύσκολος, ωστόσο μόνο με αυτόν θα είναι ικανοποιημένοι. Αναφέρθηκε επίσης στη μεγάλη νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου, αλλά και στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Άρη, στο Αλεξάνδρειο, στο οποίο θα κάνουν ό,τι μπορούν για να κερδίσουν. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου: «Σίγουρα πετύχαμε μια σημαντική νίκη επί του Κολοσσού, που μας προσφέρει την προοπτική της εξάδας. Αυτή βέβαια δεν είναι και τόσο μεγάλη, καθώς κέρδισε και η Καβάλα τον ΚΑΟΔ. Το μόνο που μας απομένει πλέον είναι να κερδίσουμε τα τρία ματς που υπολείπονται, προκειμένου να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας για την επίτευξη του στόχου. Άλλωστε, έτσι όπως εξελίχθηκε η χρονιά, ικανοποιημένοι μπορούμε να είμαστε μόνο με την 6η θέση, όσο δύσκολο κι αν ακούγεται».

Για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα, δεν είμαστε και τόσο ικανοποιημένοι από την παρουσία τους, αλλά ίσως περίμεναν κάτι καλύτερο από εμάς. Εγώ αυτό που έχω ξαναπεί είναι ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να έρχεται στο γήπεδο όχι για τον Γιαννακίδη, τον Αράπη κ.ο.κ., αλλά γιατί αγαπάει και στηρίζει το σύλλογο».

Για το ντέρμπι με τον Άρη, στο Αλεξάνδρειο: «Πρόκειται για ένα ντέρμπι, σε όποια κατάσταση κι αν είναι οι δύο ομάδες. Ασφαλώς και οι δύο θέλουμε τη νίκη για τους δικούς μας, διαφορετικούς, λόγους. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας για την εξάδα και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το πώς επηρεάζει η οικονομική κρίση το μπάσκετ: «Το μπάσκετ δεν έχει ουδεμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Τα παλιά χρόνια μπορεί κάποιοι παίκτες να έβγαλαν πολλά λεφτά, αλλά τώρα υπάρχουν τεράστιες διαφορές, μια και το άθλημα είναι σε φθίνουσα πορεία. Ελπίζω βέβαια να μη φτάσουμε σε σημείο οι μπασκετμπολίστες να κάνουμε και δεύτερη δουλειά, αλλά δυστυχώς το μέλλον δεν ξέρεις ποτέ τι σου επιφυλάσσει».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved