Ελληνιάδης: «Τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό»

Ελληνιάδης: «Τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό»

Η χρονιά ανανέωσης του Ολυμπιακού μπορεί να συνδυαστεί με την κατάκτηση του εγχώριου τίτλου, σύμφωνα με το Σταύρο Ελληνιάδη.

Ο μάνατζερ του Ίκαρου Καλλιθέας, μιλώντας στην μπασκετική εκπομπή του Τηλέ Άστυ «Jump Shoot», δήλωσε πίστη στις δυνατότητες των παικτών του Ντούσαν Ίβκοβιτς, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός ναι μεν είναι έμπειρη ομάδα, ωστόσο υστερεί σε ενθουσιασμό και δίψα, ενώ του λείπουν οι Νίκολας και Φώτσης που αποχώρησαν το καλοκαίρι. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το μέχρι πού μπορεί να φθάσει ο φετινός Ολυμπιακός: «Η διοίκηση των αδελφών Αγγελόπουλων έκανε το περασμένο καλοκαίρι σημαντικές τομές στην ομάδα, αλλά η προσπάθεια αυτή αρχίζει πλέον και αποδίδει καρπούς. Υπάρχουν αρκετοί νεαροί και ταλαντούχοι παίκτες στην ομάδα, όπως οι Σλούκας, Μάντζαρης, Παπανικολάου, Κατσίβελης, οι οποίοι έχουν βρει το ρόλο τους και πλαισιώνουν ιδανικά το Σπανούλη, που είναι ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης, με άμεση συνέπεια η ομάδα να έχει βρει την αγωνιστική ταυτότητά της και την απαιτούμενη χημεία. Η έλευση του Τζόι Ντόρσεϊ έχει δυναμώσει αρκετά τον Ολυμπιακό στη ρακέτα, αλλά και στην αμυντική λειτουργία του και θεωρώ ότι ο χρόνος δουλεύει υπέρ της ομάδας».

Για το εάν μπορεί ο Ολυμπιακός να κατακτήσει τον εγχώριο τίτλο: «Ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού, όλα δείχνουν ότι θα πάρει το πλεονέκτημα της έδρας. Το ζητούμενο είναι να το διαχειριστεί σωστά. Σίγουρα, το έργο των παικτών του Ίβκοβιτς δεν θα είναι εύκολο, αφού ο Παναθηναϊκός διαθέτει έμπειρη ομάδα, η οποία δουλεύει χρόνια μαζί, αλλά ποντάρω πολλά στον ενθουσιασμό και τη δίψα των παικτών. Επίσης, ο Παναθηναϊκός έχει δείξει φέτος ότι αντιμετωπίζει προβλήματα, αφού του έφυγαν παίκτες όπως οι Νίκολας και Φώτσης, οι οποίοι δύσκολα μπορούν να αναπληρωθούν. Είναι ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να φθάσει σε ένα πρωτάθλημα και να σπάσει αυτό το μονοπώλιο του Παναθηναϊκού Παρουσιάζεται τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, τη χρονιά της ανανέωσής του, να κατακτήσει τον τίτλο».

Για τον «τελικό» με τη Γαλατάσαραϊ, αύριο (01/03) στο ΣΕΦ: «Σίγουρα, ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Παίζει στην έδρα του και με τη συμπαράσταση των οπαδών του μπορεί να υπερκεράσει το εμπόδιο των Τούρκων και να φτάσει στην πολυπόθητη πρόκριση. Το παιχνίδι, όμως, θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή, γιατί η Γαλατάσαραϊ δείχνει πιο πλήρης ομάδας συγκριτικά με τις Εφές Αναντόλου και Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Σίγουρα, δεν διαθέτει το μεγάλο βάθος επιλογών, όπως έχει στις τάξεις της 6-7 πολύ ποιοτικούς παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να κάνουν τη ζημιά».



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved