«Και τώρα ο Πανιώνιος»

«Και τώρα ο Πανιώνιος»

Το δίδυμο των Αμερικανών του Ρεθύμνου, Ντιόντε Κρίστμας – Λαμάρ Ράιτ κέρδισε τον τίτλο του MVP στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών.

Οι συμπαίκτες στο Ρέθυμνο ισοψήφισαν με 31 βαθμούς στην κορυφή του συστήματος αξιολόγησης (ranking) και μοιράζονται τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της 20ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ 2011-12.

Ο… μόνιμος πλέον MVP της Basket League ΟΠΑΠ, Λαμάρ Ράιτ τόνισε στις δηλώσεις πώς «με αντίπαλο το Μαρούσι έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Τα νέα παιδιά του Αμαρουσίου έπαιξαν με πάθος και θέληση και γι’ αυτό μας δυσκόλεψαν αρκετά. Μέσα από την ομαδική προσπάθεια, όμως, καταφέραμε να πάρουμε ακόμα μία νίκη και να διατηρήσουμε την υψηλή θέση μας στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο coach Κουφός και οι συμπαίκτες μου με βοηθάνε πάρα πολύ και έτσι μπορώ εγώ ν’ αγωνιστώ με τον αγαπημένο τρόπο παιχνιδιού μου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και μέσα από αυτό το κομμάτι, αναδείχθηκα MVP, μαζί βέβαια με τον φίλο μου τον Ντιόντε, που επίσης έκανε εξαιρετική δουλειά. Είναι τιμή για την ομάδα και την πόλη του Ρεθύμνου να αναδεικνύει MVP για ακόμα μία αγωνιστική.

Πλέον, όμως, έχουμε αρχίσει και πάλι τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, καθώς έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα δύσκολο ματς την Κυριακή, αυτό με τον Πανιώνιο. Είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Από την πλευρά του ο Ντιόντε Κρίστμας δήλωσε: «Απέναντι στο Μαρούσι παίξαμε καλά κατά διαστήματα. Το Μαρούσι χρησιμοποίησε νέα παιδιά, τα οποία ήταν πολύ μαχητικά και αξίζουν συγχαρητήρια στον προπονητή του, που είναι πολύ καλός coach. Όταν έπρεπε λειτουργήσαμε σαν ομάδα και πανηγυρίσαμε την 5η εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Γενικότερα, προσπαθούμε καθημερινά πάρα πολύ στις προπονήσεις για να μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει την καλή της πορεία. Κόντρα στο Μαρούσι, ο Ζακ έπαιξε πολύ καλά, το ίδιο και οι συμπαίκτες και με βοήθησαν να αποδώσω και εγώ αρκετά καλά. Είναι πολύ όμορφο και ξεχωριστό το γεγονός πως μοιράστηκα με τον Ζακ τον τίτλο του MVP, όπως επίσης είναι τιμή και για την ομάδα μας.

Το παιχνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν, καθώς ήδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο, το οποίο και είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας».  



NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved