Νάτζφεϊ: «Στόχος η τρίτη θέση»

Νάτζφεϊ: «Στόχος η τρίτη θέση»

Για τον αγώνα με τον Ίκαρο Καλλιθέας, αλλά και τους στόχους του Πανιωνίου στο φετινό πρωτάθλημα μίλησε στο Onsports ο Στέφαν Νάτζφεϊ.

Ο 33χρονος φόργουορντ δεν έκρυψε πως η σημερινή (25/02, 17.00) αποστολή των Νεοσμυρνιωτών στο κλειστό της Γλυφάδας κρύβει κινδύνους, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μας περιμένει πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας. Πρόκειται για ομάδα με καινούριο προπονητή, τον κ. Σκουρτόπουλο, η οποία έχει πλέον διαφορετική αγωνιστική φιλοσοφία. Ο Ίκαρος είναι ομάδα με επιθετικούς προσανατολισμούς και διαθέτει αρκετούς επικίνδυνους παίκτες, που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα και να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα». Είπε ακόμα...

-Σε φοβίζει κάτι στη σημερινή (25/02) αναμέτρηση;
«Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι με μία επικίνδυνη ομάδα. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που να με φοβίζει. Θεωρώ πως εάν παίξουμε σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητές μας θα έχουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Θα πρέπει, πάντως, να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και στα σαράντα λεπτά του αγώνα. Δεν πρέπει να δώσουμε στον Ίκαρο το δικαίωμα να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα της έδρας. Θα πρέπει να μπούμε από την αρχή του αγώνα δυνατά και να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό».

-Ο Πανιώνιος διανύει εξαιρετική χρονιά. Ποιος είναι ο στόχος σας;
«Η ομάδα διαθέτει πολύ καλό υλικό κι έναν πάρα πολύ καλό προπονητή, όπως είναι ο κ. Μπαρτζώκας. Ο στόχος μας είναι να διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε αγώνα. Αυτή είναι η βάση μας κι αυτό σκεφτόμαστε πριν από κάθε παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στην κανονική περίοδο, είναι δεδομένο πως ο αντικειμενικός στόχος μας είναι η κατάκτηση της τρίτης θέσης».

-Πώς είναι για εσένα η φετινή χρονιά στη Νέα Σμύρνη;
«Αισθάνομαι πολύ καλά. Νιώθω καταπληκτικά στη Νέα Σμύρνη, ενώ και η ομάδα που έχουμε είναι σπουδαία. Έχω βρει το ρόλο μου και σε αυτό με βοήθησαν πάρα πολύ ο κόουτς και φυσικά τα παιδιά. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και πλέον έχω προσαρμοστεί πλήρως σε αυτά που ζητάει από εμένα ο κ. Μπαρτζώκας».

-Σε βοήθησε στη γρήγορη προσαρμογή σου το γεγονός πως έχεις αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν στο ελληνικό πρωτάθλημα;
«Σίγουρα, έπαιξε σημαντικό ρόλο. Δεν ήρθα σε μια άγνωστη λίγκα. Έχω αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα και γνωρίζω πώς λειτουργούν κάποια πράγματα, έτσι ήταν πιο εύκολο για εμένα να προσαρμοστώ».



Πανζουρλισμός στα αποδυτήρια – Συνθήματα από παίκτες και Αταμάν!
Πανζουρλισμός στα αποδυτήρια – Συνθήματα από παίκτες και Αταμάν!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Ναν
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Ναν
Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
Δεν είναι δικαίωση, είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
Δεν είναι δικαίωση, είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved