Επίκεινται ανακοινώσεις στον Άρη

Συντάκτης: Αλεξάνδρα Λούτση Δημοσίευση: Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012 07.44

Στη γενική συνέλευση της Λέσχης Φίλων Άρη, που είναι προγραμματισμένη για αύριο (22/02), στρέφεται το ενδιαφέρον στους Θεσσαλονικείς.

Κρίσιμη συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ (20/02) στα γραφεία της ΚΑΕ, κατά τη διάρκεια της οποίας έπεσε στο τραπέζι το μέλλον της ομάδας και πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες αναμένεται να ανακοινωθούν στην αυριανή (22/02) Γ.Σ. στη Λέσχη.

Το παρών στη χθεσινή (20/02) συνάντηση έδωσαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΚΑΕ Γιάννης Δαμιανίδης, οι ομολόγοι του στη Λέσχη Φίλων Άρη Γιάννης Δρανούζης και στον Ερασιτέχνη Νίκος Παπαδόπουλος, το μέλος του Α.Σ. και πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ Λευτέρης Αρβανίτης, ο Θανάσης Τζεβελέκης και οι Παπαϊωάννου, Πόππης, Τουσιουτζιάν και Πουλιτσίδης από τη Γέννεσις.

Κατηγορία: Μπάσκετ Α1 Ανδρών
Tags: