Με το βλέμμα στραμμένο στο Βενετόκλειο

Με το βλέμμα στραμμένο στο Βενετόκλειο

Στο Βενετόκλειο, στην αναμέτρηση του Κολοσσού Ρόδου με τον Ολυμπιακό, συγκεντρώνονται τα βλέμματα της 19ης αγωνιστικής της Α1.

Οι εντυπωσιακοί φέτος νησιώτες υποδέχονται τον πρωτοπόρο, Ολυμπιακό (15.00, live από το Onsports), και θέλουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τη δύναμη της έδρας τους, φθάνοντας στην όγδοη νίκη τους σε εννέα αναμετρήσεις (έχουν χάσει μόνο από τον Παναθηναϊκό). Μονόδρομος είναι το «διπλό» για τους Πειραιώτες, εφόσον επιθυμούν να διατηρήσουν τη θέση τους στην κορυφή της κατάταξης και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Από την πλευρά του, Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Καβάλα (17.00, live από το Onsports) και στόχος του δεν είναι άλλος από τη ρεβάνς για την ήττα-σοκ στον αγώνα του πρώτου γύρου, στο ΔΑΚ Καλαμίτσας. Οι «Αργοναύτες» έχουν πλήρη επίγνωση της δυσκολίας της αποστολής τους και, χωρίς άγχος, θα προσπαθήσουν να φανούν ξανά ανταγωνιστικοί.

Η επιστροφή στις νίκες είναι το ζητούμενο και για τον ΑΓΟΡ, που φιλοξενεί στο «Μελίνα Μερκούρη» τον ΠΑΟΚ (16.30). Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από αγχωτική νίκη επί του Αμαρουσίου και στην Κρήτη θα προσπαθήσουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, βελτιώνοντας την αγωνιστική εικόνα τους. Οι δύο μεγάλοι νικητές της προηγούμενης αγωνιστικής, ΚΑΟΔ και Ίκαρος, θα παίξουν στις 16.00 στο «Δημήτρης Κραχτίδης». Αμφότεροι έκαναν την έκπληξη τη 18η αγωνιστική, με τους Δραμινούς να σταματούν το φορμαρισμένο Πανιώνιο και το συγκρότημα της Καλλιθέας να κερδίζει τον Άρη. Τον παράγοντα έδρα θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν οι παίκτες του Γιώργου Καλαφατάκη κόντρα στον Ίκαρο που σε οκτώ εκτός έδρας αγώνες του δεν έχει καταφέρει να φύγει με το «διπλό».

Αντίστοιχα, οι δύο χαμένοι του περασμένου Σαββατοκύριακου, Περιστέρι και Ηλυσιακός, δίνουν αγώνα υψίστης σημασίας όσον αφορά στο στόχο της παραμονής. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17.00 στο «Ανδρέας Παπανδρέου» και ο νικητής θα απομακρυνθεί κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Την ίδια ώρα, στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος θα τεθεί αντιμέτωπος με το Μαρούσι των πλείστων προβλημάτων, το οποίο όμως σε καμία περίπτωση δεν υποτιμούν οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, αφού γνωρίζουν πως αν και με ελλιπές ρόστερ είναι ικανό να κάνει τη ζημιά. Ρεπό στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1 έχει ο Άρης.

Το σημερινό (15/02) πρόγραμμα:

Βενετόκλειο 15.00 Κολοσσός Ρόδου - Ολυμπιακός (Χριστοδούλου, Παπαπέτρου, Μπήτης)
«Δημήτρης Κραχτίδης» 16.00 ΚΑΟΔ - Ίκαρος Καλλιθέας (Φούφης, Αφεντουλίδης, Κατραχούρας)
«Μελίνα Μερκούρη» 16.30 ΑΓΟΡ - ΠΑΟΚ (Σχινάς, Καρακατσούνης, Γ. Πουρσανίδης)
ΟΑΚΑ 17.00 Παναθηναϊκός - Καβάλα (Ψαριανός, Αντ. Αναστόπουλος, Τζαφλέρης)
«Ανδρέας Παπανδρέου» 17.00 Περιστέρι - Ηλυσιακός (Γκόντας, Κορομηλάς, Διαμαντής)
Νέα Σμύρνης 17.00 Πανιώνιος - Μαρούσι (Γκούμας, Παναγιώτου, Μαλανδρής)



Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved