Κέσελ: «Δεν επηρεαστήκαμε από τα επεισόδια»

Κέσελ: «Δεν επηρεαστήκαμε από τα επεισόδια»

Με ένα... ιδιαίτερο χιούμορ σχολίασε τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, την ημέρα του ντέρμπι των «αιωνίων», ο Μάρκο Κέσελ.

Ο Σέρβος φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως δεν επηρεάστηκαν από τα επεισόδια, αφού έγιναν στο κέντρο της Αθήνας, ενώ στη συνέχεια μίλησε για το πως κύλησε το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

«Είμαστε μακριά από το κέντρο, οπότε δεν επηρεαστήκαμε από τις διαδηλώσεις. Έμαθα όμως από φίλους ότι τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα και υπήρξαν πολλές εστίες φωτιάς. Όμως αφού μιλάμε για την έδρα του Παναθηναϊκού, δεν με νοιάζει και τόσο (γέλια)», είπε ο Κέσελ.

Για το ματς της Κυριακής δήλωσε: «Αποδείχτηκε και πάλι πως στα μεταξύ μας παιχνίδια τίποτα δεν είναι βέβαιο. Είχαμε το προβάδισμα, καλό ρυθμό, διατηρούσαμε τον απόλυτο έλεγχο, αλλά μετά ο Ομπράντοβιτς τα έπαιξε όλα ή τίποτα. Πήγε τον Περπέρογλου στη θέση ‘4’, πέρασε τον Γιασικεβίτσιους πλέι μέικερ, ο Παναθηναϊκός άρχισε να σκοράρει από παντού και μας έφτασε στο σκορ. Είχαν την ευκαιρία να στείλουν το ματς στην παράταση, αλλά ο Μπατίστ στο τελευταίο σουτ πατούσε γραμμή».

Ο διεθνής φόργουορντ στάθηκε και στον παράγοντα έδρα: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν το πρώτο της σεζόν όπου το γήπεδο ήταν γεμάτο. Ο κόσμος μας είναι πολύ σημαντικός για μας και με την υποστήριξή του πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη. Πλέον έχουμε μία παραπάνω νίκη από τον Παναθηναϊκό και αν δεν κάνουμε κάποιο στραβοπάτημα, θα έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στα play-offs».

Όσο για την ένταση που υπήρχε στον αγώνα, κυρίως λόγω της διαιτησίας, ανέφερε: «Συνηθίζεται η ένταση στα ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκού. Ακούγεται καμιά κουβέντα παραπάνω, πέφτει και καμιά... ψιλή. Όμως σε αυτό το ματς όλα ήταν δίκαια και σε αθλητικά πλαίσια».

Ο Μάρκο Κέσελ δείχνει σταδιακά να ανακτά την εμπιστοσύνη του Ντούσαν Ίβκοβιτς: «Χαίρομαι που από τη δουλειά μου στις προπονήσεις και τους αγώνες ο προπονητής με έβαλε ξανά στην ομάδα. Ήταν δύσκολη η κατάσταση για μένα, ιδιαίτερα ψυχολογικά, αλλά τώρα κοιτάζουμε μπροστά. Δεν πήγα άσχημα απέναντι στον Παναθηναϊκό, πέτυχα 6 πόντους και πήρα 5 ριμπάουντ».

Τέλος, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια μετά τις συνεχείς νίκες του Ολυμπιακού: «Ίσως ο κόσμος δεν το αντιλαμβάνεται, αλλά είμαστε μια νεανική ομάδα. Αν εξαιρέσουμε τον Σπανούλη, οι άλλοι δεν έχουν ανάλογη εμπειρία και παίρνουν πολλά λεπτά συμμετοχής. Ήταν πολύ σημαντικό που νικήσαμε δύο φορές την Αναντολού Εφές και τώρα τον Παναθηναϊκό. Πλέον αντιμετωπίζουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τα ερχόμενα παιχνίδια».



Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved