Δούνης: «Θέλουμε τη βοήθεια του Δήμου μας»

Δούνης: «Θέλουμε τη βοήθεια του Δήμου μας»

Ο Ίκαρος σε μία λαμπρή εκδήλωση έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή (12/02) και ο Θανάσης Δούνης τόνισε πως η ομάδα θέλει βοήθεια από τον Δήμο.

Αναλυτικά ο λόγος του Θανάση Δούνη

«Αγαπητοί φίλοι του Ικάρου, Αθλητές και γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Ικάρου και των Εσπερίδων.

Αγαπητοί και εκλεκτοί καλεσμένοι, περιφερειάρχα Γ. Σγουρέ, Δήμαρχέ μας, Βουλευτές, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Ενώσεων, Μέλη της Εθνικής Ομάδας του ’87.

Σήμερα, είμαστε όλοι εδώ γιατί μας ενώνει ο αθλητισμός. Μας ενώνει η μόνη ελπίδα, η επιθυμία καρδιάς, ο αθλητισμός να αποτελέσει τη λύση, να γίνει μπροστάρης μιας κοινωνικής επανάστασης που θα αντιτάξει την αθλητική νίκη στην οικονομική ήττα, το ευ αγωνίζεσθαι στον μόνιμα κακό πολιτικό λόγο, την προσπάθεια, την αξιοκρατία και την απλή ευγενή συμμετοχή, στη συναλλαγή, την αμετροέπεια και την οκνηρία.

Αγαπητοί φίλοι δημότες, ο ερασιτέχνης ΙΚΑΡΟΣ είναι ομάδα της Καλλιθέας , γέννημα θρέμμα, με ιδρυτικό καταστατικό στην Καλλιθέα. Είναι η ομάδα του Δήμου που έχει προ πολλού ξεπεράσει τα  όρια της περιοχής και έχει γίνει Πανελλήνια, με πολυσήμαντες  επιτυχίες στα πανελλήνια Παιδικά και Εφηβικά Πρωταθλήματα και τεράστια επιτυχία στην Αντρική Ομάδα Μπάσκετ της Α1.

Θέλουμε τη βοήθεια του Δήμου μας, γιατί τα ερασιτεχνικά μας τμήματα Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ και Βόλεϊ, με πάνω από 500 αθλητές και αθλήτριες, παράγουν τεράστιο κοινωνικό έργο και προάγουν όσο κανείς άλλος τον Αθλητισμό στην πόλη.

Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στο μαθητή-αθλητή, στο σχολικό αθλητισμό, στο μαζικό αθλητισμό, αλλά και ιδιαίτερη έμφαση στο πολιτιστικό μας έργο στο Δήμο.

Ο Ίκαρος σέβεται όλους τους παράγοντες της αθλητικής κοινότητας, σέβεται τους αντιπάλους αλλά και τους φιλάθλους.

Είναι ίσως η μοναδική ομάδα χωρίς την παραμικρή τιμωρία από τους οργανωτές επί χρόνια, η οποία βραβεύεται συνεχώς για το ήθος της.

Είμαστε υπέρ της ενοποίησης των αθλητικών δυνάμεων, υπέρ του «Καλλικράτη στον Αθλητισμό», στην πράξη και όχι στα λόγια.

Πιστεύουμε ότι και οι Δήμοι μπορούν να έχουν κυρίαρχο λόγο στην κατάργηση ομάδων σφραγίδων. Ομάδες, δυστυχώς, που στηρίζουν την ύπαρξή τους στη ματαιοδοξία ενός και μόνο ανθρώπου.

Βοηθήστε όλοι να βάλουμε γερά θεμέλια σε ένα μεγάλο σύλλογο στην Καλλιθέα με τη συμμετοχή του Ικάρου αλλά και των ανθρώπων του.

Ο Ίκαρος καλωσορίζει σήμερα για πρώτη φορά τις 120 περίπου αθλήτριες του Βόλεϊ και τους γονείς τους και  υπόσχεται, μέσα από το πενταετές πρόγραμμα που έχει αναγγείλει, ότι σε λίγο όλοι  θα είναι υπερήφανοι που είναι ΙΚΑΡΟΙ.

Ζητούμε συγγνώμη από τα παιδιά και τους γονείς για την τεράστια ταλαιπωρία  που υφίστανται να  οδηγούνται  και να προπονούνται σε γήπεδα του Πειραιά και του Αλίμου και ταυτόχρονα ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υπομονή τους.

Ζητούμε τη συμπαράσταση του Δημάρχου μας, για να δούμε μια μέρα το «γυναικείο» Ίκαρο στην Α1.

Από το βήμα αυτό, χαιρετίζουμε το παλαιότερο τμήμα του συλλόγου μας, το ποδοσφαιρικό. Επίσης, καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά στις τάξεις μας, τις Εσπερίδες, μία από τις καλύτερες  γυναικείες ομάδες της Α1,οι οποίες ακολουθούν κατά γενική ομολογία, καταπληκτική πορεία και βρίσκονται αυτή τη στιγμή  στη 2η θέση του Πρωταθλήματος της Α1.

Φίλες και φίλοι, σας ανακοινώνουμε με μεγάλη χαρά ότι την περίοδο 2012-2013 θα αγωνίζονται πλέον ως Ίκαρος.

Θέλουμε επίσης τη συμπαράσταση του Δήμου και των Αθλητικών Αρχών για τη δημιουργία Αξιόπιστων και Σοβαρών αθλητικών τμημάτων όπως Πινγκ Πονγκ, Στίβου,Κολύμβησης, Μπριτζ ,Σκάκι, τα οποία ήδη ιδρύσαμε.

Θέλουμε και πιστεύουμε ότι δικαιούμαστε Ισονομία από όλους τους παράγοντες που καθορίζουν την αθλητική μας πορεία.

Όραμά μας είναι να γίνει ο Ίκαρος η κοιτίδα του Αθλητισμού και Πολιτισμού στο Δήμο μας.

Εν κατακλείδι, ευχόμαστε σε όλους σας, Υγεία, Αγάπη, Αθλητικές Επιτυχίες αλλά και Οικονομική  Αξιοπιστία στις δύσκολες οικονομικές ,και όχι μόνο ,εποχές που διανύει ο χώρος αλλά και η χώρα μας.
Σας ευχαριστώ πολύ!»



Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved