Μάντζαρης: «Έχουμε το μέταλλο του πρωταθλητή»

Μάντζαρης: «Έχουμε το μέταλλο του πρωταθλητή»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο κορυφαίος των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλης Μάντζαρης. «Η μεγάλη νίκη της ομάδα και όχι η προσωπική απόδοση είναι αυτό που κρατάω», σχολίασε σχετικά.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δική του προσωπική απόδοση, καθώς ήταν εκ των κορυφαίων των «ερυθρόλευκων», ενώ μίλησε για τα «κλειδιά» της νίκης επί του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ.

«Είχα εντολές από τον προπονητή μου να μπω και να μαρκάρω τον Διαμαντίδη, να τον δυσκολέψω και να τον πιέσω σε όλο το μήκος του γηπέδου. Άλλες φορές τα πήγα καλά, άλλες φορές όχι, δεν μπορείς να κερδίζεις και όλες τις μονομαχίες απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο παίκτη. Τουλάχιστον, δεν μπορούσε να με ποστάρει εύκολα γιατί είμαστε ισοϋψείς», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Μάντζαρης, για το match – up με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού.

Όσο για τα καθοριστικά τρίποντα που έβαλε, σχολίασε: «Κι αυτό ήταν μια από τις εντολές του προπονητή μου. Η οδηγία του ήταν να μην διστάζω καθόλου όταν έχω ελεύθερο σουτ και να το επιχειρώ κάθε φορά. Αυτό όμως δεν είναι το σημαντικό. Αυτό που μετράει για εμένα είναι η νίκη της ομάδας, δεν μετράει η προσωπική απόδοση. Άλλωστε κάθε φορά είναι και διαφορετικός ο πρωταγωνιστής κι αυτό είναι το θετικό για τον Ολυμπιακό. Σε άλλα παιχνίδια ήταν ο Κώστας Παπανικολάου, χθες μπορεί να ήμουν εγώ, αύριο θα είναι κάποιος άλλος».

Σε ερώτηση για τα οφέλη της νίκης επί του Παναθηναϊκού, απάντησε: «Αποδείξαμε ότι μπορούμε σε αυτό το επίπεδο. Έχουμε αφήσει μια καλή εντύπωση. Έχουμε το μέταλλο του πρωταθλητή. Άσχετα από το ποιος παίζει. Μόνο καλό είναι αυτό και χαίρομαι που στην ομάδα είμαστε αρκετά παιδιά από τις Εθνικές, αυτό είναι συνολικά κάτι θετικό».

Ενώ για το γρήγορο παιχνίδι της ομάδας, ανέφερε: «Όταν παίζουμε στην έδρα μας και με τον κόσμο μας, που ήταν εξαιρετικός χθες, θέλουμε την στήριξη του για να τρέξουμε και να ισοσκελίσουμε την διαφορά που έχουμε με τον Παναθηναϊκό στην εμπειρία. Εμείς πήγαμε καλά και στον αιφνιδιασμό και στα ριμπάουντ, καταφέραμε να τρέξουμε και αυτό φάνηκε και στους αριθμούς».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός εξασφαλίζει διαφορές όμως δεν τις συντηρεί μέσα στον αγώνα, σχολίασε: «Έγινε δυο φορές, αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Αυτό πρέπει να το δούμε, να μην ξαναγίνει. Ότι προσπάθεια κάνουμε για 35 λεπτά, το καταστρέφουμε στο τέλος κι ευτυχώς που δεν το έχουμε πληρώσει. Είναι κρίμα και για την προσπάθειά μας».

Τέλος, ο γκαρντ των Πειραιωτών είπε: «Αυτό που μένει είναι η μεγάλη νίκη της ομάδας κι όχι η προσωπική μου απόδοση. Χθες πήγα εγώ καλά, αύριο θα είναι κάποιος άλλος».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved