Πρίντεζης: «Παίξαμε πολύ καλύτερα»

Πρίντεζης: «Παίξαμε πολύ καλύτερα»

Μπορεί ο Ολυμπιακός να κέρδισε με μόλις έναν πόντο τον Παναθηναϊκό, αυτό δεν σημαίνει όμως πως πήρε τυχαία τη νίκη.

Στην ανωτερότητα των Πειραιωτών -επί 35 λεπτά- στάθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος παραδέχθηκε πως εάν τους πρότειναν πριν από τον αγώνα πως θα κέρδισαν με +1 θα απαντούσαν καταφατικά και, στη συνέχεια, ξεκαθάρισε πως δεν έχουν τάσεις αυτοκαταστροφής, απλώς θα πρέπει να δουλέψουν ακόμα περισσότερο για να καταφέρουν να διαχειριστούν την πίεση στα κρίσιμα σημεία και να μη χάνουν τις υπέρ τους διαφορές.

Στην αρχική τοποθέτησή του ανέφερε: «Η νίκη είναι πάντα νίκη. Πλέον, έχουμε το παιχνίδι με τον Κολοσσό και θα πρέπει να κερδίσουμε κι εκεί. Θα πρέπει, βέβαια, να κερδίσουμε και όλους τους επόμενους αγώνες. Το πρόγραμμα είναι βατό και στο γήπεδό μας είμαστε πιο δυνατοί. Στόχος μας πλέον είναι να πάρουμε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Έχουμε ένα πρόβλημα στο πρέσινγκ. Είναι κάτι το οποίο πρέπει να βελτιώσουμε, γιατί είναι κρίμα να χαλάει όλη αυτή η εικόνα που είχαμε για τρία δεκάλεπτα και κάτι παραπάνω. Παίξαμε κατά τη γνώμη μου και καλό μπάσκετ και καλή άμυνα. Είναι κρίμα να χαλάει αυτό τα τρία τελευταία λεπτά». Είπε ακόμα….

Για το γεγονός πως στο τέλος χάνουν τις διαφορές που παίρνουν: «Πρέπει, όπως είπα πριν, να βελτιωθούμε σε αυτόν τον τομέα, όταν δηλαδή μας πιέζει η αντίπαλη ομάδα. Είναι κάτι στο οποίο παίζει ρόλο και η απειρία. Είναι κάτι στο οποίο πρέπει να δουλέψουμε και έχουμε προσπαθήσει πάρα πολύ από την αρχή της χρονιάς».

Για το εάν ο Ολυμπιακός έχει συγκεκριμένο ταβάνι ή έχει περιθώρια βελτίωσης: «Δεν έχουμε σκοπό να απαντήσουμε σε κανέναν. Μόνοι μας φέραμε τον κόσμο στο γήπεδο και αυτός ο κόσμος δείχνει ότι γουστάρει να βλέπει την ομάδα. Όμως, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας. Είμαστε μία παρέα όλοι οι παίκτες κι αυτό είναι το σημαντικότερο».

Για τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό: «Εντάξει, το πάμε πολύ μακριά. Θα σας πω κάτι που το έχουμε πει όλοι. Θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το ποιος θα είναι σε μεγαλύτερη φόρμα εκείνη την περίοδο. Ο Παναθηναϊκός έχει έμπειρη ομάδα. Εμείς διαθέτουμε ομάδα με ενέργεια και ενθουσιασμό και αυτό πρέπει να το σταθεροποιήσουμε σε μεγαλύτερο βαθμό για τη συνέχεια».

Για το εάν θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός παρουσιάζει τάσεις αυτοκαταστροφής: «Αυτό έχει γίνει στα δύο τελευταία παιχνίδια, που είχε πάρει διαφορά και την έχασε. Δεν έχουμε τάσεις αυτοκαταστροφής. Απλώς, όπως είπα και πριν, πρέπει να βελτιώσουμε την αντίδρασή μας στο πρέσινγκ και να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Δεν έχει έρθει η καταστροφή, κερδίσαμε! Και αυτό είναι το σημαντικότερο».

Για το κλίμα που επικρατεί στον Ολυμπιακό: «Εννοείται ότι υπάρχει κλίμα νίκης. Εάν μας λέγανε να κερδίσουμε πριν από το παιχνίδι με έναν πόντο, θα το παίρναμε. Σίγουρα αυτό που μας στενοχώρησε είναι ότι ο κόσμος έφυγε λίγο απογοητευμένος, γιατί στο σημερινό (12/02) παιχνίδι παίξαμε πολύ καλύτερα στο μεγαλύτερο διάστημα, δηλαδή για 35 λεπτά».



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved