Σάτο: «Πάμε στον Πειραιά για να κερδίσουμε»

Σάτο: «Πάμε στον Πειραιά για να κερδίσουμε»

Μερικές ώρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής, μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Ρομέιν Σάτο «ενημέρωσε» το προσωπικό του blog στο www.paobcblog.gr.

«Ελπίζω να είστε καλά… Εμείς αφήσαμε πίσω τις δύο αναμετρήσεις με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και ετοιμαζόμαστε για τη συνέχεια: Ολυμπιακός, διπλή αναμέτρηση με την Καβάλα και Αρμάνι Μιλάνο. Οι δύο νίκες επί της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ ήταν ότι χρειαζόμασταν για τη συνέχεια. Αλλά η πρώτη σκέψη που κάναμε όλοι μόλις τελείωσε ο αγώνας την Πέμπτη ήταν «δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Η Αρμάνι Μιλάνο νίκησε την Ούνιξ Καζάν και θα έρθει εδώ έχοντας κάποιες ελπίδες. Τίποτα δεν έχει τελειώσει και τίποτα δεν θα είναι εύκολο. Θα παλέψουμε για την πρώτη θέση και για να φτάσουμε ως εκεί θα πρέπει να νικήσουμε αρχικά την Αρμάνι Μιλάνο και εδώ. Θα μου επιτρέψετε μια μικρή παρένθεση εδώ». Αυτός ήταν ο πρόλογος του «Ρο» ο οποίος πριν μπει στο.. ψητό των «ερυθρολεύκων», είχε να πει κάτι για τον φίλο του Μάικ Μπατίστ.
«Μας… έφτιαξε ο Μάικ»

«Ο αγώνας με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο ΟΑΚΑ μας έδωσε και μία εκπληκτική στιγμή να θυμόμαστε με το τρίποντο του Μάικ. Τα τελευταία πέντε λεπτά δεν παίζαμε καλά, αλλά το σουτ του Μάικ μας έφτιαξε τη διάθεση Και ήταν και ο ίδιος ενθουσιασμένος, καθώς ήταν το πρώτο φετινό του τρίποντο στην Ευρωλίγκα και μπήκε όπως μπήκε. Το χαρήκαμε όλοι. Μου είπαν αργότερα ότι με το τρίποντο αυτό έφτασε στην 7η θέση των σκόρερ στην ιστορία της Ευρωλίγκας… Μόνο συγχαρητήρια του αξίζουν. Για όλα… Είναι εκπληκτικός τύπος. Πραγματικά, δεν μπορώ να εξηγήσω με λόγια πόσο καλός και ξεχωριστός είναι όχι μόνο ως παίκτης, αλλά ως άνθρωπος. Δεν υπάρχουν λόγια».

«Ένας αγώνας για την πρώτη θέση»

Και τώρα ο Ολυμπιακός. «Πολλά λόγια δεν υπάρχουν ούτε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Στην πραγματικότητα είναι κι αυτό ένα παιχνίδι της Ευρωλίγκας κατά κάποιο τρόπο. Όπως στο Top16 αγωνιζόμαστε για την πρώτη θέση, το ίδιο θα κάνουμε και αύριο. Είναι ένας αγώνας για την πρώτη θέση της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο. Αυτό που χρειάζεται είναι να παίξουμε με μεγάλη ενέργεια, όπως κάναμε στους δύο αγώνες με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και να πάρουμε τη νίκη. Στον πρώτο γύρο δεν είχαμε «κλείσει» τον αγώνα όπως έπρεπε, δεν παίξαμε τόσο δυνατά στο τελευταίο πεντάλεπτο και τους επιτρέψαμε να πλησιάσουν. Είναι ένα λάθος που δεν πρέπει να επαναλάβουμε αυτή τη φορά. Μάθαμε από αυτό και δεν θα ξαναγίνει. Γνωρίζουμε όλοι ότι το αποτέλεσμα αυτό θα παίξει ρόλο στην βαθμολογία της κανονικής περιόδου. Γι’ αυτό θέλουμε να πάρουμε τη νίκη την Κυριακή, ώστε τα πράγματα να είναι καλύτερα για εμάς στη συνέχεια.

Να είστε όλοι καλά… Σας ευχαριστούμε που είστε πάντα δίπλα μας και για την παρουσία σας και στην αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και περιμένουμε να σας δούμε και στη συνέχεια στο ΟΑΚΑ
Ρομέιν…».



Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved